Setari Cookie-uri

Brandswalk

La Bucuresti Mall a avut loc un fashion show, in cadrul caruia s-au prezentat noile tendinte ale acestui sezon. Dupa Style Up, de la Plaza Romania, fashion show dedicat colectiilor toamna iarna de anul acesta, Bucuresti Mall continua seria prezentarilor de moda. Sub numele Brandswalk, evenimentul a reunit noile colectii de toamna-iarna 2008-2009 ale Stefanel, BSB, Olsen, Springfield, Levis, Debenhams, Aldo, Esprit, Tommy Hilfiger. Pe podium, alaturi de manechine, cate un invitat special a prezentat piesa de rezistenta a fiecarei colectii: Andreea Mantea, Alina Gheorghe, Crina Abrudan, Alexandra Ungureanu, Gina Pistol, bebelusa Oana, Gianina Varga, Delia Matache si C.R.B.L.

Prin linia Metropolitan, Olsen vorbeste despre opulenta si stralucire. Turcoazul puternic este culoarea-vedeta a sezonului. Combinat cu tonuri de gri si champagne, cu discretie si subtilitate, creeaza un stil neconventional pentru femeile indraznete. Salurile de lana, tricotate si cu imprimeuri traditionale, traseaza o imagine care aminteste de eleganta britanica clasica. Cardiganele inlocuiesc in acest sezon jachetele. Lungi sau scurte, cardiganele sunt elegante, perfecte pentru tinutele office, dar comode si potrivite in orice moment si situatie.

In colectia Springfield pentru toamna/iarna 2008 stilul liber, relaxat si urban se imbina cu elemente boho-chic, detalii excentrice si o atitudine nonconformista. Misterios, college, boho sau rock, baiatul Springfield combina tinutele cu influente diferite pentru a obtine un stil unic si un outfit cu personalitate.
Pentru luna septembrie, brandul Levi’s anunta lansarea unor colectii limitate, cum ar fi: Damien Hirst X Levi's® - realizata in colaborare cu artistul britanic Damien Hirst, Levi’s ® Engeneered Jeans®, in colaborare cu artistul Kustaa Saksi sau Levi’s® 501® Jeans’ Gold Edition, o editie de colectie cu butoni de aur.

In aceasta toamna/iarna imbracamintea pentru barbati de la Debenhams se axeaza pe cinci linii, fiecare exprimand o atitudine unica masculina: Future Urban, Future Urban 2, New Teddy, Heritage si Nirvana. Nirvana este o linie inspirata de stilul anilor 90, in care este creata o alura de nepasare studiata, un look natural, ca intr-un festival de iarna. Camasile in carouri si jeans-ii sunt piesele cheie. Culorile esentiale ale acestei linii sunt alb, gri si verde cu accente de portocaliu si culoarea vinului. Cele cinci linii propuse pentru toamna/ iarna 2008 in colectia pentru femei urmaresc influente variate si realizeaza efecte vizuale versatile prin imbinarea accesoriilor si a detaliilor. Visatoare, romantica, indrazneata, excentrica sau adepta a minimalismului, in acest sezon Debenhams iti aduce tinute care iti vor pune in valoare personalitatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.