Setari Cookie-uri

Brandswalk

La Bucuresti Mall a avut loc un fashion show, in cadrul caruia s-au prezentat noile tendinte ale acestui sezon. Dupa Style Up, de la Plaza Romania, fashion show dedicat colectiilor toamna iarna de anul acesta, Bucuresti Mall continua seria prezentarilor de moda. Sub numele Brandswalk, evenimentul a reunit noile colectii de toamna-iarna 2008-2009 ale Stefanel, BSB, Olsen, Springfield, Levis, Debenhams, Aldo, Esprit, Tommy Hilfiger. Pe podium, alaturi de manechine, cate un invitat special a prezentat piesa de rezistenta a fiecarei colectii: Andreea Mantea, Alina Gheorghe, Crina Abrudan, Alexandra Ungureanu, Gina Pistol, bebelusa Oana, Gianina Varga, Delia Matache si C.R.B.L.

Colectia Aldo toamna-iarna te invita într-o lume plina de culoare si texturi din cele mai diferite pentru colectiile de încaltaminte. Pentru ea, incaltamintea este romantica, in nuante de mov, albastru inchis si visiniu. Colectia toamna-iarna propune pantofi de seara decupati, cu barete elastice, catarame cu arici, fermoare şi dantelarie - fabuloase metode de prindere potrivite in special pentru colanti opaci in culori vibrante. Fasiile de piele si franjurile sunt un accent important dand un look actual, urban pantofilor cu varf ascutit sau platformelor cu finisaje din material. Pentru el, culorile recomandate pentru incaltamintea barbateasca sunt albul, verdele, griul si culorile clasice.

Colectia de toamna-iarna semnata Tommy Hilfiger are drept sursa de inspiratie calatoriile transcontinentale sofisticate, precum si stilul inconfundabil al New York-ului. Fiecare tinuta reprezinta o combinatie inspirata de stari inspirate de celebrele cartiere din New York, de la Manhattan la Upstate New York.

In acest sezon, Esprit pastreaza in continuare stilul feminin la putere, dar acesta este completat de un look sportiv. Feminitatea inspirata de stilul Marlene Dietrich este reprezentata prin pantalonii largi cu talie inalta ce sunt combinati cu topuri cambrate, dar si cu tricouri cu printuri supradimensionate din colectia edc by Esprit. Influentele minimaliste se regasesc atat prin simplitatea linilor, cat si prin alegerea de printuri monocrome in nuante de gri si negru, tonuri neutre. Colectiile masculine de la Esprit au ca inspiratie anii 80, iar tinutele college boy si docher creeaza un look casual relaxat. Culorile predominante sunt negru, gri si maro cu accente de rosu bordeaux si albastru.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.