Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week
Kudika
17 Noiembrie 2008

Intre 12 si 16 noiembrie 2008 a avut loc cea de-a 16-a editie a Bucharest Fashion Week, eveniment organizat de FashionTV, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani si gazduit, pentru a treia oara, de Rin Grand Hotel.

Intre 12 si 16 noiembrie 2008 a avut loc cea de-a 16-a editie a Bucharest Fashion Week, eveniment organizat de FashionTV, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani si gazduit, pentru a treia oara, de Rin Grand Hotel.

Ca in fiecare toamna, cele mai importante nume ale designului vestimentar si de accesorii, atat din Romania cat si de peste hotare, si-au prezentat propria viziune asupra noilor tendinte in moda. Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Veronesse, Stefan Musca, Bien Savvy, Mexton, Cleopatra Lux sunt doar o parte dintre creatorii care si-au prezentat colectiile pe parcursul celor 5 zile de festival.

Nici cei mici nu au fost neglijati, deoarece branduri precum Crido Kids sau Zig-Zag au adus pe podium nu numai cele mai noi tendinte in vestimentatie, dar si viitoare talente ale modeling-ului romanesc.

Si pentru ca o veritabila prezentare de moda impune prezenta pe catwalk a unor femei frumoase, organizatorii Bucharest Fashion Week si-au propus ca Top Model Romania, concursul cu traditie desfasurat in cadrul evenimentului, sa le premieze pe cele care au toate calitatile necesare pentru a deveni modele de renume international. Totodata, concursul este o oportunitate de lansare pentru castigatoare, Bucharest Fashion Week fiind transmis in peste 140 de tari.

Cateva dintre vedetele prezente pe catwalk au fost Razvan, Dani si Radu Valcan, acestia defiland saptamana trecuta la prezentarea de moda a lui Stefan Musca. Cu toate ca toata lumea se astepta sa o vada pe Mihaela Radulescu, iubita lui Dani, in primul rand la prezentare, aceasta a anuntat ca nu va reusi sa ajunga pentru a-l vedea pe Dani defiland. Colectia creatorului de moda Stefan Musca a fost caracterizata prin tinute diversificate, de la sport si casual la haute-couture, cu croieli ultramoderne si realizate din materiale precum stofa, denim, tafta, matase si piele, atragand atentia tuturor celor prezenti la Rin Grand Hotel.

Un moment important al Bucharest Fashion Week este si Romanian Fashion Awards, gala prin care organizatorii Bucharest Fashion Week isi doresc sa marcheze sfarsitul inca unui an al modei si modelingului din Romania, prin desemnarea celor care s-au facut remarcati si au contribuit la conferirea unor standarde internationale acestui domeniu. Astfel, s-au acordat premii pentru: cel mai bun creator de pret-a-porter/ cel mai bun creator de haute-couture, cel mai bun model masculin/cel mai bun model feminin, cea mai buna coperta de revista, cel mai bun fotograf de podium/de moda, cel mai bun hair-stylist si altele.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri