Setari Cookie-uri

Shopping pe gratis!

In plina criza economica, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa te pui serios pe economisit! Partea buna este ca tendintele pentru primavara 2009 iti permit sa-ti pastrezi banutii pe card si totusi sa arati fabulos. Cum asa? Ei bine, citeste trucurile noastre pentru a fi in ton cu tendintele primavara 2009 si vei afla cum poti avea cele mai in voga piese vestimentare dupa o singura sedinta de scotocit prin propriul tau dressing!

In plina criza economica, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa te pui serios pe economisit! Partea buna este ca tendintele pentru primavara 2009 iti permit sa-ti pastrezi banutii pe card si totusi sa arati fabulos. Cum asa? Ei bine, citeste trucurile noastre pentru a fi in ton cu tendintele primavara 2009 si vei afla cum poti avea cele mai in voga piese vestimentare dupa o singura sedinta de… scotocit prin propriul tau dressing!

Bejul este una dintre culorile must have ale primaverii! Cauta prin sifonier si pregateste-ti toate hainutele in nuante apropiate de cea a pielii, pentru ca podiumurile au fost aproape monopolizate de tinute bej, de sus pana jos. Reconditioneaza fiecare piesa vestimentara de culoarea pielii pe care o ai, pentru ca la primavara vei miza pe tinutele all-nude!

Sigur vei gasi prin sifonier si o fusta creion, la moda primavara aceasta datorita colectiilor Prada, Chanel si Balmain. Fusta creion confera un aer elegant oricarei tinute si, de asemenea, pune in evidenta gambele. Pentru un efect maxim, poart-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt si un sacou cambrat!

Daca nu vrei sa-ti mai bati capul cu gasirea unei jachete pentru zilele racoroase de primavara, scoate de la naftalina un cardigan confortabil si “defileaza” cu stil! Primavara 2009 va fi un sezon destul de relaxat si permisiv din punct de vedere al modei, asa ca poti purta un cardigan oricat de voluminos, lung sau colorat iti doresti.

Iti mai aduci aminte jeansii care erau la moda acum 10 ani? Aceia cu multe taieturi, inspirati din vestimentatia unor staruri precum Michael Jackson sau Madonna? Oricat de incredibil ti s-ar parea, jeansii taiati revin! Cauta o pereche de jeans larguti prespalati, chiar tociti, apoi realizeaza taieturi micute din loc in loc, pentru un look glam-rock ca in prezentarile sezonului de primavara 2009 de la Balmain si Diesel Black Gold. Tendintele din primavara 2009 migreaza catre jeansii voluminosi, cu talie joasa, iar ca bonus iti spunem ca au aratat grozav pe podiumuri, purtati cu o curea foarte lata.

Fiindca tot suntem la capitolul economii, viziteaza si dressing-ul prietenului tau si sterpeleste-i o camasa alba, simpla. Dupa cum ti-am spus si in articolele anterioare, una dintre cele mai importante tendinte ale primaverii 2009 o reprezinta hainele unisex, cu aspect androgin. Camasa alba masculina poate fi purtata in combinatii clasice sau inedite, cu jeansi prespalati sau fuste in linie A.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.