Setari Cookie-uri

Shopping pe gratis!

In plina criza economica, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa te pui serios pe economisit! Partea buna este ca tendintele pentru primavara 2009 iti permit sa-ti pastrezi banutii pe card si totusi sa arati fabulos. Cum asa? Ei bine, citeste trucurile noastre pentru a fi in ton cu tendintele primavara 2009 si vei afla cum poti avea cele mai in voga piese vestimentare dupa o singura sedinta de scotocit prin propriul tau dressing!

In ceea ce priveste gentile ce vor fi in tendinte in primavara 2009, pastreaza-ti geanta clutch din sezonul acesta! Prezentarile pentru primavara ale caselor Dolce & Gabbana, Louis Vuitton si Missoni pastreaza posetele plic in lumina reflectoarelor. Fendi, in schimb, elogiaza gentile oversized, cu forme geometrice si imprimeuri de piele de sarpe. Cauta in dressing o geanta care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale, intrucat tusa personala pe care o aplici tendintelor atunci cand iti alcatuiesti o tinuta este foarte cool in acest sezon!

Cum sedinta de shopping in propriul tau sifonier este aproape pe sfarsite si ai apucat deja sa readuci la viata cateva dintre piesele importante ale sezonului primavara 2009, este momentul sa vorbim putin si despre tendintele in make-up!

Primavara aceasta trebuie sa pastrezi in trusa ta de machiaj: rujul rosu, conturul de ochi si blush-ul de culoarea piersicii. Poti purta rujul in orice nuanta de rosu iti doresti, de la rosu tomata pana la bordeaux, ca in prezentarile Michael Kors. In privinta machiajului pentru ochi, smoky eyes sunt din nou in tendinte, fie ca adopti un make up mai proeminent sau un stil difuz si delicat - Miu Miu si Narciso Rodriguez sunt doar doua dintre casele de moda ce propun acest look.

Dupa cum ai vazut, cu putina imaginatie iti poti crea o adevarata garderoba in ton cu tendintele sezonului primavara 2009 din hainele si accesoriile pe care deja le ai, printr-o sedinta de shopping... altfel!

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.