Setari Cookie-uri

Fenomenul cizmelor UGG

Cizmele Ugg sunt urate prin definitie sau cel putin asa le catalogheaza propriul nume. In limbajul popular din Australia, Ugh inseamna urat! Fie ca-ti plac sau nu, fie ca ai deja cel putin o pereche sau te tii departe de aceste inventii, cizmele Ugg au devenit un adevarat fenomen! De la vedete ce le poarta cu mandrie, pana la bucurestencele ce par sa nu se mai sature de ele, toata lumea este fascinata de cizmele Ugg. De unde a pornit toata aceasta Ugg-nebunie?

Ronnie Wood, chitaristul legendarei trupe Rolling Stones, poarta si el UGG.

Faimosul Leonardo diCaprio a fost si el cucerit de cizmulitele UGG.

Orlando Bloom isi face cumparaturile incaltat in cizme UGG.

Lista vedetelor ce inca poarta Ugg poate continua cu Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lilly Allen, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Hillary Duff si asa mai departe.

Luna trecuta, publicatia prestigioasa Forbes a alcatuit un top al celor mai dorite cadouri, iar, imediat dupa un iPod, se pare ca intreaga lume isi doreste o pereche de cizme UGG. Un fenomen greu de inteles, daca ne referim doar la considerentele estetice.

Daca insa si vedetele se plictisesc uneori sa fie glamour si in pas cu moda, preferand sa poarte o pereche de cizme confortabile, cu talpa solida si captusite, atunci probabil ca fenomenul UGG va mai continua un timp de-acum inainte…

Un articol de Raluca Mateescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.