Setari Cookie-uri

Fenomenul cizmelor UGG

Cizmele Ugg sunt urate prin definitie sau cel putin asa le catalogheaza propriul nume. In limbajul popular din Australia, Ugh inseamna urat! Fie ca-ti plac sau nu, fie ca ai deja cel putin o pereche sau te tii departe de aceste inventii, cizmele Ugg au devenit un adevarat fenomen! De la vedete ce le poarta cu mandrie, pana la bucurestencele ce par sa nu se mai sature de ele, toata lumea este fascinata de cizmele Ugg. De unde a pornit toata aceasta Ugg-nebunie?

Cizmele UGG sunt urate prin definitie sau cel putin asa le catalogheaza propriul nume. In limbajul popular din Australia, Ugh inseamna urat! Fie ca-ti plac sau nu, fie ca ai deja cel putin o pereche sau te tii departe de aceste inventii, cizmele UGG au devenit un adevarat fenomen!

De la vedete ce le poarta cu mandrie, pana la bucurestencele ce par sa nu se mai sature de ele, toata lumea este fascinata de cizmele UGG. De unde a pornit toata aceasta UGG-nebunie?

Când a apărut prima pereche de cizme UGG?

La origine, UGG Boots erau purtate de surferii australieni, carora le inghetau picioarele asteptand un val bun si au fost nevoiti sa gaseasca o solutie practica si foarte confortabila. Asa a luat nastere prima pereche de cizme UGG, acum aproape 200 de ani. De asemenea, aviatorii purtau astfel de cizme in primul razboi mondial, denumite la acea vreme cizme fug.

Citește și:

cizme UGG Australia originale

Vezi mai multe propuneri de cizme UGG Australia originale

Cizmele UGG originale sunt realizate din piele naturala de oaie, au talpa solida, fara toc, botul rotunjit si interiorul foarte calduros. In plus, cizmele UGG originale, avand interiorul din blanita de miel, iti protejeaza picioarele de transpiratie, putand fi purtate fara sosete, chiar si vara.

Bineinteles ca, de-a lungul timpului, au aparut o multime de variante de UGG boots: foarte colorate, din materiale diferite, tricotate si chiar cizme UGG pentru plaja.

O pereche de cizme UGG originale, fabricate in patria-mama, Australia, costa in jur de 120 de dolari, la care se adauga inca 70 de dolari pentru livrare internationala; dupa un calcul rapid, rezulta ca, daca vrei sa comanzi o pereche de cizme UGG originale trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 600 de lei. Un pret cam piperat pentru niste cizmulite supranumite urate, nu-i asa?

Citește și:

Cum poartă vedetele cizme UGG Australia?

Totusi, nici vedetele de la Hollywood nu reusesc sa renunte la dependenta de cizmele anti-fashion numite UGG. Chiar si cele mai trendy vedete, atat de sex feminin, cat si masculin – intrucat cizmele UGG sunt unisex – se incalta cu UGG!

cizme UGG modele simpatice cu ciucure și panglică

Vezi mai multe modele de cizme groase in stil UGG.

Beyonce apare in public purtand o pereche de cizme UGG de culoare crem, cu blanita.

Paris Hilton alege o combinatie inedita, purtand o rochie din panza alba, un cardigan lung si cizme UGG maro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.