Setari Cookie-uri

Designeri din randul vedetelor

Tot mai multe vedete de la Hollywood abandoneaza temporar munca de pe platourile de filmare si isi incearca talentele de designer vestimentar. Cum arata rochitele create de vedete, ce preturi au haienele semnate de celebritatile de la Hollywood si ce staruri au reusit sa se afirme in moda? Afla aici!

Gwen Stefani este mare fana a stilului japonez Harajuku, motiv pentru care si-a intitulat prima colectie Harajuku Lovers – ce ne ofera Gwen in magazinele Kitson si Bloomingdales? O multime de topuri cu inscriptii, de inspiratie asiatica, cu motive pop art si imprimeuri haioase, si multe haine si accesorii destinate in special adolescentilor, cu preturi sub 100$ (pentru magazinul oficial, click aici). Insa Gwen nu s-a oprit doar aici si a mai lansat o colectie de pantofi intitulata L.A.M.B., pantofi cu preturi cuprinse intre 200$ - 400$ - pentru colectie, click aici.

Victoria Beckham s-a bucurat de un real succes cu linia ei de jeansi realizati pentru Rock & Republic, chiar daca preturile erau destul de piperate: 290$ pentru o pereche de jeansi cu talie joasa. In 2007, dupa lansarea colectiei de ochelari de soare, Posh a hotarat sa isi lanseze propria colectie intitulata DVB jeans (Denim by Victoria Beckham), care se gaseste in lantul de magazine Kitson si care include jeansi cu preturi intre 175$ - 300$. Pentru poze, click aici.

Tara Reid
- In 2008, Tara a decis ca are talente de designer si s-a apucat de moda, lansandu-si o colectie intitulata Mantra, o colectie de piese pentru plaja, rochite vaporoase, bikini… si multe bilute colorate cu preturi cuprinse intre 65$ - 180$. Intrebata fiind depre colectie, Tara a explicat ca fiecare culoare folosita are o semnificatie aparte: “Rosu inseamna iubire, roz e prietenie, verde e noroc si negru inseamna protectie”. Mai mult, unele dintre piesele actritei au mesaje de tipul “Catch me if you can” sau “Single and ready to mingle” - pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.