Setari Cookie-uri

Designeri din randul vedetelor

Tot mai multe vedete de la Hollywood abandoneaza temporar munca de pe platourile de filmare si isi incearca talentele de designer vestimentar. Cum arata rochitele create de vedete, ce preturi au haienele semnate de celebritatile de la Hollywood si ce staruri au reusit sa se afirme in moda? Afla aici!

Jennifer Lopez - Una dintre cele mai vestite actrite-designer este Jennifer Lopez, care, din 2001 incoace, lanseaza colectii noi sezon de sezon. Initial, Jennifer a creat o colectie pentru adolescenti (JLo), iar apoi s-a reprofilat pe haine mai sofisticate in colectiile SweetFace (pentru poze, click aici) si JustSweet in 2007 (pentru poze de la lansare, click aici.)

Sarah Jessica Parker este (impreuna cu personajul Carrie) un adevarat trendsetter. Si cum nimeni nu stie mai bine decat Carrie cum sa te imbraci ca o adevarata fashionista, Sarah a lansat in 2008 colectia Bitten, destinata… fashionistei cu buget mic, hainele actritei avand preturi foarte mici (o raritate in colectiile semnate de vedete). Mi-am dorit sa realizez o colectie accesibila tuturor femeilor, indiferent de contul lor din banca, indifferent de forma corpului lor, de marimea pe care o poarta, indiferent de nationalitatea lor.” a declarat actrita. Pentru colectie, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.