Setari Cookie-uri

Apa ca accesoriu fashion

Catalin Botezatu, Mihai Albu si Kristina Dragomir au redefinit conceptul sticlei de apa plata sau minerala, transformand-o intr-un adevarat accesoriu fashion. Suna neobisnuit? Cu siguranta, avand in vedere ca asocierea unui brand cu designeri de renume este o premiera in Romania! Astazi iti voi dezvalui modul in care moda se impleteste perfect cu apa (si nu, nu e vorba doar de apa plata cu lamaie).

Catalin Botezatu, Mihai Albu si Kristina Dragomir au redefinit conceptul sticlei de apa plata sau minerala, transformand-o intr-un adevarat accesoriu fashion. Suna neobisnuit? Cu siguranta, avand in vedere ca asocierea unui brand cu designeri de renume este o premiera in Romania! Astazi iti voi dezvalui modul in care moda se impleteste perfect cu… apa (si nu, nu e vorba doar de apa plata cu lamaie).

Marti seara a avut loc o prezentare de moda neconventionala in Bamboo Ball Room, unde Kristina Dragomir, Mihai Albu si Catalin Botezatu au expus cate o creatie proprie, inspirata de infatisarea marcii de apa Roua Muntilor. Pana sa vedem creatiile propriu-zise, gazda petrecerii, Andreea Raicu, ne-a prezentat trei clipuri fascinante, in care ii surprindem pe cei trei designeri in atelierele de creatie, in timp ce schitau noile piese vestimentare si accesorii – iar noi, la randul nostru, ti le prezentam tie!

Mihai Albu


Kristina Dragomir



Catalin Botezatu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.