Setari Cookie-uri

Apa ca accesoriu fashion

Catalin Botezatu, Mihai Albu si Kristina Dragomir au redefinit conceptul sticlei de apa plata sau minerala, transformand-o intr-un adevarat accesoriu fashion. Suna neobisnuit? Cu siguranta, avand in vedere ca asocierea unui brand cu designeri de renume este o premiera in Romania! Astazi iti voi dezvalui modul in care moda se impleteste perfect cu apa (si nu, nu e vorba doar de apa plata cu lamaie).

Creatorii de moda au diferite surse de inspiratie, unele secrete, altele mai putin secrete… In acest caz, este vorba despre noua sticla de apa Roua Muntilor de 0,33 l, una dintre variantele acesteia combinand culorile gri si roz – combinatia coloristica ce i-a inspirat in mare masura pe cei trei designeri!

Creatia Kristinei Dragomir a urcat prima pe podium si a reusit sa ne impresioneze placut! Specializata in design de palarii si accesorii prin intermediul brandului personal, Dog Work (magazinul Dog Work Studio, in care vei gasi o multime de palarii plus accesorii inedite, se afla in Bucuresti, pe strada Sperantei nr. 32), Kristina Dragomir a creat pentru aceasta ocazie speciala o mini-palarie tip joben, in doua dintre culorile mele preferate: roz si gri. Palaria purtata intr-un mod extrem de in voga in ultimul timp da viata unei tinute monocrome, ceea ce demonstreaza, inca o data, faptul ca accesoriul potrivit este esential pentru a arata fabulos!

Mihai Albu a fost inspirat de apa pentru a crea o pereche de pantofi ce au cucerit instantaneu intreaga audienta feminina! Chiar si Andreea Raicu a parut emotionata atunci cand i-a vazut si a marturisit ca ea nu s-ar satura niciodata sa cumpere pantofi, intrucat sunt accesoriul ei preferat. Intr-adevar, orice femeie si-ar dori sa detina macar o pereche de pantofi sofisticati, semnati Mihai Albu! Purtati la o rochie simpla, intr-o culoare nude, pantofii creati de Mihai Albu confera unei femei exact acea stare de senzualitate pe care si-o doreste.

Asa cum ne-a obisnuit deja, creatia lui Catalin Botezatu a fost un spectacol in sine! Coafura extrem de elaborata, machiajul roz, realizat pe intreg decolteul, umerii si bratele modelului, rochia de seara stralucitoare, toate aceste elemente au avut ca sursa de inspiratie apa Roua Muntilor!

Foto (de la stanga la dreapta): creatia Kristina Dragomir, creatia Mihai Albu, creatia Catalin Botezatu

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.