Setari Cookie-uri

Style icon excentric: Lady Gaga

La numai 23 de ani, Lady Gaga a electrizat scenele internationale, atat prin muzica ei, cat si prin stilul vestimentar cat se poate de excentric! Fie ca o iubesti sau o urasti, este imposibil sa n-o remarci pe Lady Gaga din multimea de staruri pop si cantarete croite parca dupa acelasi sablon stilul Gaga este original, excentric si aproape imposibil de imitat daca nu ai o personalitate puternica si ce adora lumina reflectoarelor!

La numai 23 de ani, Lady Gaga a electrizat scenele internationale, atat prin muzica ei, cat si prin stilul vestimentar cat se poate de excentric! Fie ca o iubesti sau o urasti, este imposibil sa n-o remarci pe Lady Gaga din multimea de staruri pop si cantarete croite parca dupa acelasi sablon – stilul Gaga este original, excentric si aproape imposibil de imitat daca nu ai o personalitate puternica si ce adora lumina reflectoarelor!

Inainte de a fi style icon-ul controversat de acum, Lady Gaga (sau Joanne Stefani Angelina Germanotta, cum o cheama in realitate) a mizat totul pe arta. A inceput sa cante din perioada copilariei timpurii si se zvoneste ca a invatat sa cante la pian dupa ureche la varsta de 4 ani. In adolescenta a inceput sa compuna melodii, iar la 17 ani a fost unul dintre cei 20 de copii norocosi care au fost admisi la
Atat pe scena sau pe covorul rosu, cat si in viata privata (pe plaja sau atunci cand este suprinsa de papparazi dimineata, cumparandu-si o cafea), Lady Gaga cauta sa fie in centrul atentiei cu orice pret prin combinatii vestimentare care mai de care mai bizare! Un costum de baie negru poate parea simplu atunci cand il vezi pe raft, in magazin, insa, odata intrat in lumea complicata a stilului Lady Gaga, el se transforma intr-o mica opera de arta de inspiratie disco – pentru imagine, click aici.

Tot in viata privata, blondei platinate ii place la nebunie sa se distreze alaturi de prietenii ei (Paris Hilton se numara printre acestia), fiind faimoasa pentru noptile lungi petrecute in cluburile de noapte londoneze. La iesirea dintr-un club, a fost fotografiata purtand o tinuta compusa dintr-o fusta nude si un sutien negru – nimic extrem pana acum, nu-i asa? Pare o tinuta obisnuita pentru clubbing, insa, daca mentionam ca intreg look-ul era din latex, vei fi cu siguranta de acord cu noi atunci cand spunem ca stilul Lady Gaga s-a transformat aproape peste noapte intr-unul inconfundabil! Pentru imagine, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.