Setari Cookie-uri

Style icon excentric: Lady Gaga

La numai 23 de ani, Lady Gaga a electrizat scenele internationale, atat prin muzica ei, cat si prin stilul vestimentar cat se poate de excentric! Fie ca o iubesti sau o urasti, este imposibil sa n-o remarci pe Lady Gaga din multimea de staruri pop si cantarete croite parca dupa acelasi sablon stilul Gaga este original, excentric si aproape imposibil de imitat daca nu ai o personalitate puternica si ce adora lumina reflectoarelor!

Chiar si atunci cand se plimba pe strazile orasului, Lady Gaga nu renunta la imaginea ei atat de distincta, uneori lasand chiar impresia ca se afiseaza in lume doar in lenjerie intima si o jacheta scurta – pentru poza, click aici. Adevarul este ca intreg outfit-ul este pus la punct in cele mai mici detalii, astfel incat sa fie excentric, dar nu trashy – cum sunt tinutele lui Amy Winehouse, de exemplu. Stilul original Gaga denota, de fapt, o obsesie pentru manifestarea puternica a personalitatii prin moda!

Chiar daca a declarat ca il admira pe legendarul Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, Lady Gaga isi creeaza singura majoritatea hainelor si tinutelor. Ultimele zvonuri din lumea fashion spun chiar ca in magazine se va gasi, peste ceva timp, o intreaga linie de haine semnata Lady Gaga! Toate piesele vestimentare vor purta, evident, amprenta stilistica Gaga, ce este inspirata de Queen, David Bowie si… o Peg Bundy futuristica, ce poarta sutiene cu cupe ascutite si pantaloni din latex cu animal print. Una peste alta, se pare si ca Lady isi doreste ca adolescentele sa fie principalele ei cliente, conform unei declaratii pentru publicatia britanica Mirror. Daca linia vestimentara va avea acelasi succes nebun ca muzica lui Lady Gaga, adolescentele viitorului se vor imbraca cel mai mult in latex!

Pe langa pasiunea pentru moda, muzica si spectacol, Lady Gaga se pricepe si la coafuri excentrice. Fundele mari, in culori nude, aplicate in par sau realizate din propria podoaba capilara sunt inedite si contrasteaza cu aerul punk-rock al hainelor adoptate de diva. In club, Lady Gaga poarta o coafura in care o parte din par este aranjat sub forma de funda in varful capului si o tinuta stil catwoman – pentru imagine, click aici. Chiar si pe covorul rosu, isi manifesta personalitatea puternica si stilul curajos, purtand in par o funda mare, in plus, reusind sa transforme “micuta rochie neagra” intr-o adevarata piesa structurala – pentru poza, click aici.

In afara de lansarea in lumea modei, ce mai pune la cale Lady Gaga? Luna aceasta, cantareata a aparut pe coperta revistei Rolling Stone purtand numai o rochie din bule de aer – pentru imagine, click aici! Pe langa aceasta aparitie pe prima coperta in stil Gaga, nu se stie niciodata cu ce va mai impresiona noua diva - ramane de vazut daca isi va mentine statutul de style icon excentric si in viitor!

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.