Setari Cookie-uri

6 Sfaturi pentru a parea slaba

O femeie nu e niciodata prea slaba si nu are niciodata prea multe bijuterii, cel putin asta ne spune lumea modei. Iar noi, armata de femei care isi arunca ochii zilnic pe o revista de moda macar pentru cateva minute, confirmam cu inima grea aceasta zicala cu incercarea noastra obsesiva de a imbraca numere din ce in ce mai mici.

5. Poarta lenjerie de corp potrivita. Un sutien pe masura care sa iti confere suportul necesar e indispesabil pentru a face hainele sa stea cum trebuie. Aceeasi regula se aplica si la chilotei. Daca nu esti slaba atunci tanga nu sunt pentru tine. Desi vei rade, lenjeria de corp de pe vremea bunicii se dovedeste a fi mult mai potrivita deoarece iti ofera suportul necesar pentru posterior si te ajuta sa iti strangi burtica.

Un ajutor de multe ori ignorat e lenjeria de corp de remodelare. Astfel de piese vestimentare te pot ajuta sa ascunzi soldurile, fundul si burta evidentiindu-ti talia si sanii astfel incat merita sa faci o investitie si sa ti le adaugi in garderoba. Iar in zilele noastre, acestea arata mult mai bine decat burtierele de pe vreme bunicii.

6. Poarta tocuri. Stim cu totii ca pantofii cu toc nu sunt cei mai comozi din lume insa au marele avantaj de a te face sa pari mai inalta. Si cu cat pari mai inalta cu atat pari mai slaba. Pentru a-ti alungi picioarele alege incaltaminte de aceeasi culoare cu pantalonii.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.