Setari Cookie-uri

Ghid de bun gust in vestimentatie

Cum ne imbracam. Sport sau elegant?. Este titlul unui forum interactiv pe care l-am descoperit recent pe internet. Mi-a atras in mod special atentia pentru ca am sesizat deja din titlu greseala. Sport sau clasic ? Ca si cum ar fi singurele doua tinute.

Clasic... Din pacate si aici se greseste. Clasic nu inseamna neaparat elegant, sau invers. E de retinut faptul ca absolut nici o haina nu e eleganta daca nu avem atitudinea necesara.

Hainele clasice sunt cele care au linii de croiala foarte simple, de obicei taieturi drepte, foarte discrete, din materiale mate si culori neutre, care nu ies deloc in evidenta. Cu putina atentie hainele clasice/office ne pot face sa aratam foarte feminine, dar din pacate majoritatea cadem in anonimat si suntem sterse in asemenea tinute.

Pentru ca uitam de detalii..cu un simplu detaliu putem schimba tot aspectul, iar hainele clasice au intotdeauna nevoie de CEVA care sa le confere personalitate. De exemplu, daca purtati un deux-piece din pantalon si sacou negru sau maro, cu camasa alba, indrazniti sa va legati cochet in jurul gatului, cu fundita chiar, o esarfa din material fin dar foarte colorata si vesela. Esarfele sunt atat de feminine si de efect! In plus, se pot purta la absolut orice tinuta, sunt foarte accesibile la pret si avem o gama variata de unde putem alege. Consider ca o tinuta exclusiv clasica, fara nici un artificiu, este foarte plictisitoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.