Setari Cookie-uri

10 + 1 Must have in 2010

Nu avem nevoie de un glob de cristal pentru a raspunde la aceasta intrebare deoarece marii designeri au avut grija sa ne pregateasca garderoba pentru 2010. Mai mult decat atat, specialistii in machiaj si coafuri deja au hotarat cum ar trebui sa arate parul si fetele noastre in anul ce vine. Materiale vaporoase si feminine sau tinute masculine? Par drept sau bucle? Ramai alaturi de noi in paginile ce urmeaza si vei descoperi ce se poarta anul acesta.

5. Caciulile de vanator stilizate

S-au purtat anul trecut, se poarta si anul acesta si cu siguranta le-ati vazut si voi pe strada. Caciulile cu blanita ce amintesc de caciulile de vanator sunt frumusele si arata bine cam pe orice cap. Daca mai ai si parul lung atunci caciulita respectiva va fi un succes garantat. In plus, cu siguranta iti va tine de cald in lunile de iarna ce au mai ramas.

Iubitoarelor de animale trebuie sa le mentionam ca nu e obligatoriu ca blanita sa fie adevarata. Cea falsa va da acelasi rezultat iar purtatoarea va avea constiinta impacata ca nici un animalut nu a fost sacrificat pe altarul modei.

6. Denimul

Designeri precum Stella McCartney, Ralph Lauren sau Jean Paul Gaultier si-au imbracat modelele din cap pana in picioare in denim pentru colectia primavara 2010. In conditiile acestea putem spune ca interdictia la denim (in cantitati mari) nu mai e valabila. Designerii va invita sa combinati diferite culori ale acestui material si sa rascoliti prin garderoba anilor trecuti pana dati de vestele, fustele, pantalonii scurti si jachetele din acest material pe care le-ati ascuns. Insa ca si in cazul combinatiilor de imprimeuri, combinatiile din denim sunt destul de greu de purtat. Daca nu adaugi outfitului tau si o atitudine pe masura atunci nu are sanse mari de reusita.

Cat despre jeansii ‘skinny’, anul acesta vor fi lasati in dulapuri preferandu-se variant mai comoda de jeansi, fustele vaporoase, fustele pantalon si alte astfel de piese comode. In 2010 se prefera confortul.

7. Vestele din blanita

Calduroase, moi, vestele din blanita sunt numai bune pentru a te incalzi in zilele reci de iarna. Cat timp vremea urata iti mai da de furca incearca sa combini vesta fie cu o pereche de jeansi fie cu o fusta din denim.

8. Cizme cu talpa joasa

Anul acesta nu va mai trebui sa suferi de dragul modei deoarece tocurile se micsoreaza. In primavara aceasta cizmele comode, cu talpa joasa, vor fi la mare cautare. Chiar si varianta lor mai masculina se va bucura de aprecierea noastra, acestea potrivindu-se numai bine cu rochiile vaporoase, feminine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.