Setari Cookie-uri

10 + 1 Must have in 2010

Nu avem nevoie de un glob de cristal pentru a raspunde la aceasta intrebare deoarece marii designeri au avut grija sa ne pregateasca garderoba pentru 2010. Mai mult decat atat, specialistii in machiaj si coafuri deja au hotarat cum ar trebui sa arate parul si fetele noastre in anul ce vine. Materiale vaporoase si feminine sau tinute masculine? Par drept sau bucle? Ramai alaturi de noi in paginile ce urmeaza si vei descoperi ce se poarta anul acesta.

In plus, tocurile ‘stiletto’ nu iti vor mai tortura picioarele deoarece anul acesta se prefera incaltamintea comoda. In plus, designerii au pus accent pe incaltamintea cu bot rotund mai degraba decat cea cu bot patratos sau ascutit.

9. Se poarta culoarea alba

Albul e din nou la putere si nu oricum, ci purtat din cap pana in picioare. Pentru o nota de culoare, costumatiile albe se vor accesoriza cu esarfe colorate sau cu bjuterii pe masura. Cum albul e o culoare nu tocmai usor de purtat iti recomandam sa incerci outfituri ce au albul drept culoare de baza dar includ inca o culoare.

10. Parul ondulat castiga teren

Anul acesta va trebui sa inlocuiti placile de intins parul cu ondulatorul de par. Se poarta buclele cu un aspect natural mai degraba decat cele perfect definite. In plus, onduleurile contribuie la continuarea unui alt trend de success al anului trecut: parul cu volum.

11. Machiajul natural

Cosmeticele minerale sunt inlocuite anul acesta de cosmeticele clasice. Se prefera fondul de ten lichid si fixat cu un strat usor de pudra pentru un look natural. Pentru machiajul ochilor vom vedea totusi destul de multe culori puternice si combinatii inedite.

De retinut ca bronzul artificial e pe cale de disparitie anul acesta se preferandu-se un blonz natural discret. Puteti realiza acest bronz si cu ajutorul produselor pentru bronz artificial insa va asumati riscul de a se observa diferenta si de a va bronza exagerat de mult. Daca in alti ani pielea foarte bronzata era apreciata de unele persoane, in 2010 se observa un trend spre natural atat in imagini cat si in atitudini.




Un articol de Ioana



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.