Setari Cookie-uri

10 Trenduri pe covorul rosu

Evenimentul de duminica seara ne-a ajutat sa scapam din rutina zilnica si sa aruncam un ochi spre vedetele noastre preferate. Ne-am bucurat pentru ele daca au plecat acasa cu premii, am rasuflat resemnati daca nu a fost sa fie iar la urma le-am urat in gand tuturor ca in anul cinematografic ce urmeaza sa joace in filme cat mai multe si cat mai bune.

Rozul a aparat si el in multe variante, de la roz pal (Emily Blunt), la roz piersica (Maggie Gyllenhaal), roz clasic (Diane Kruger intr-o superba rochie Christian Lacroix) si roz aprins (Lauren Graham).

4. Auriul

Poate in speranta ca aurul trage la aur (pe principiul ban la ban trage) au fost si vedete care au incercat sa creeze un look glamour optand pentru auriu. Mo’nique a imbracat o rochie aurie semnata Reem Acra asortata cu diamante Martin Katz. Toni Collete a purtat o rochie superba creata de Elie Saab. Anna Paquin a ales o rochie aurie, destul de incarcata creata de Stella McCartney, Jennifer Morrison a imbracat o rochie aurie cu multe volanase semnata Luis Antonio iar lista ar putea continua.

Mo’nique si Toni Collette au plecat acasa cu cate un glob de aur astfel incat s-au asortat perfect cu ‘accesoriul ‘ castigat. Anna Paquin a castigat un loc pe lista celor mai prost imbracate vedete iar Jennifer Morrison era sa ajunga pe aceeasi lista insa a fost salvata de o declaratie de-a ei: “Prietenul meu mi-a facut cadou aceasta rochie de Craciun!” In acesta caz o aplaudam pentru curaj si pentru dedicatie.

5. Decolteuri adanci

Cred ca daca decolteurile ar fi fost mai adanci de atat am fi avut parte si de cateva momente a la Janet Jackson. Vedetele nu s-au ferit sa expuna cat mai mult din bustul daruit de mama natura sau de medicul chirurg. Mariah Carey si-a expus bustul intr-o rochie neagra cat se poate de stramta, Halle Berry si-a aratat atat bustul cat si spatele intr-o rochie superba din matase cu insertii de dantela semnata Kaufman Franco. Cristina Hendricks a ales o rochie de culoarea piersicii cu un corset care ii inalta si ii expunea sanii iar vedetele House M.D., Lisa Edelstein si Olivia Wilde, au preferat si ele rochii cu decolteuri foarte adanci.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.