Setari Cookie-uri

10 Trenduri pe covorul rosu

Evenimentul de duminica seara ne-a ajutat sa scapam din rutina zilnica si sa aruncam un ochi spre vedetele noastre preferate. Ne-am bucurat pentru ele daca au plecat acasa cu premii, am rasuflat resemnati daca “nu a fost sa fie” iar la urma le-am urat in gand tuturor ca in anul cinematografic ce urmeaza sa joace in filme cat mai multe si cat mai bune.

6. Rochii cu bretea pe un umar

De multa vreme nu am mai vazut pe covorul rosu atatea rochii cu o singura bretea ce devine piesa de rezistenta a rochiei. Daca vreti sa va convingeti aruncati un ochi peste rochiile purtate de Natalie Mark, Jane Krakowski, Sigourney Weaver, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Maggie Gyllenhaal.

7. Coafurile simple

Aerul pretentios al rochiilor a fost temperat de coafurile simple. Multe vedete si-au lasat parul desfacut optand pentru bucle cu aspect cat mai natural (Julia Roberts, Cristina Hendricks, Fergie, Jennifer Aniston, Emily Blunt, Zoe Saldana, Leona Lewis) si multe altele au ales cocuri lejere aparent simple (Kate Winslet, Sandra Bullock, Courtney Cox, Anna Kendrick, Drew Barrymore).

8. Bentitele

Frumoase si practice bentitele au devenit in ultima vreme un accesoriu des intalnit pe strada. Nu ne-am fi asteptat insa sa le vedem pe covorul rosu. Si totusi au fost cateva vedete care le-au purtat fara probleme. January Jones a folosit o bentita neagra, lata din satin pentru a da o nota chic rochiei elegante pe care a purtat-o. Actrita britanica Carrey Mulligan a folosit drept accesoriu o bentita fina cu strasuri ce a reusit sa confere clasa tunsorii baietesti.

9. Umbrela

Accesoriul neasteptat, nedorit si totusi omniprezent a fost umbrela. Unele vedete au profitat de umbrelele rosu cu alb puse la dispozitie de personalul hotelului Beverly Hillton, locatia in care s-a tinut festivitatea, iar altele au venit cu umbrelele lor asortate in masura in care asta a fost posibil (January Jones, Penelope Cruz).

10. Panglica “Remember Haiti”

Un alt accesoriu ce s-a regasit la toate vedetele e panglica purtata in memoria victimelor cutremurului din Haiti. Unele vedete au incercat sa faca insa si ceva practic pentru a-i ajuta pe cei afectati. Printre acestia trebuie sa o mentionam pe Olivia Wilde a carei rochie va fi scoasa la licitatie fondurile obtinute fiind donate pentru ajutorarea victimelor cutremurului.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.