Setari Cookie-uri

Hips don't lie!

Moda are rezervat cate ceva pentru toate lumea. Important e sa stii ce anume ti se potriveste si ce nu si sa iti adaptezi garderoba de sezon in functie de asta. Spre exemplu, unele persoane pot sa poarte fara probleme o pereche de jeansi skinny si un tricou mulat insa e indicat sa se tina departe de rochiile stil empire. Pentru alte persoane, bijuteriile mari, volanasele si alte astfel de accesorii si detalii sunt ideale in timp ce decolteurile adanci sunt ceva de care nu s-ar putea atinge.

5. Incearca sa te feresti de fuste stramte, fuste cu buzunare mari, panataloni mulati sau cu detalii ce atrag privirile.

6. Cauta materiale mai tari cand vine vorba de fuste, rochii si pantaloni. Bumbacul tare, sifonul si stofa spre exemplu structureaza frumos silueta. Evita materialele lucioase si elastice.

Printre hainele care te avantajeaza se numara:

1. Pantaloni

E indicat sa iti alegi talia pantalonilor in functie de talia ta. Daca talie nu iti este bine definita atunci alege panataloni cu talie mai inalta care sa inceapa acolo unde talia iti este cat mai subtire. In schimb, daca ai o talie subtire, bine definita, atunci alege pantaloni cu talie joasa.

Alege pantaloni drepti sau usor evazati. In cazul in care contextul ti-o permite imbraca pantaloni cu dunga deoarece directioneaza atentia dinspre latime spre lungimea piciorului. Fereste-te de pantalonii mulati, foarte stramti pe aceasta zona sau conici.

Cand vine vorba de jeansi, evita-i pe cei largi alegand mai degraba jeansi usor evazati (boot-cut) si destul de lungi incat sa trebuiasca sa ii porti cu incaltaminte cu toc. Cat despre culoare, respecta regula culorilor inchise si evita imprimeurile, zonele decolorate sau broderiile pentru aceasta parte a corpului.

2. Fuste

Modelul ideal pentru aceasta silueta e fusta evazata sau semi-clos. Ai nevoie de fuste care au volum natural, prin urmare e indicat sa folosesti si materialele adecvate.

Poti purta cu succes si fuste drepte cu talie inalta. Chiar daca talia ta nu este neaparat subtire, alege o fusta ce porneste din zona cea mai ingusta a taliei, chiar daca aceasta se intampla sa fie putin mai jos de sani. O poti combina cu o camasa sau cu o bluza deschisa la culoare bagata in fusta dand impresia unui bust mai generous.

Cat despre lungime, tivul fustei ar trebui sa fie in zona genunchiului pentru a-ti pune in evidenta picioarele si gleznele.

3. Rochii

Te avantajeaza rochiile petrecute, cu conditia sa folosesti o curea sau ceva asemanator care sa iti evidentieze talia. Astfel de rochii sunt alegante, feminine dar si comode. Mentiunile facute pentru fuste se aplica si in acest caz. Printre rochiile ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba se numara cele a caror parte inferioara e evazata sau in semi-clos si rochiile drepte cu centura. De asemenea, rochiile stil ‘baby-doll’ arata foarte bine pe acest tip de silueta. Acestea au un aer retro si largimea pe care o iau sub sani e ideala pentru a ascunde o burtica sau un posterior prea mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.