Setari Cookie-uri

Hips don't lie!

Moda are rezervat cate ceva pentru toate lumea. Important e sa stii ce anume ti se potriveste si ce nu si sa iti adaptezi garderoba de sezon in functie de asta. Spre exemplu, unele persoane pot sa poarte fara probleme o pereche de jeansi skinny si un tricou mulat insa e indicat sa se tina departe de rochiile stil empire. Pentru alte persoane, bijuteriile mari, volanasele si alte astfel de accesorii si detalii sunt ideale in timp ce decolteurile adanci sunt ceva de care nu s-ar putea atinge.

Pentru partea de sus a rochiei aceasta trebuie sa evidentieze umerii. Prin urmare alege rochii fara bretele sau rochii care se prind dupa gat. In cazul in care umerii tai par lasati alege rochiile cu manecuta ce au si pernute discrete la umeri.

Fereste-te de rochiile mulate deoarece pun in evident exact zona problema. Cat despre lungime, mergi de la genunghi in jos, cele midi sau trei sferturi fiind cele mai potrivite.

4. Bluze si jachete

Dupa cum mentionam si mai sus, hainele pe care le imbraci in aceasta zone trebuie sa dea impresia de volum balansand imaginea siluetei. Prin urmare, daca pentru partea de jos a corpului regula numarul unu era simplitate, cand vine vorba de aceasta zona poti sa iti faci de cap.

Daca ai bustul mic atunci creaza volum cu volanase, bijuterii mari, esarfe, buzunare si alte detalii de acest fel. Cauta bluze cu decolteu in ‘V’ (cele petrecute se aseaza foarte bine pe acest tip de silueta), decolteu barcuta (latesc umerii) sau bluze cu bretele subtiri.

Jachetele pe care le porti trebuie si ele sa dea impresia de latime a umerilor. Alege jachetele cu epoleti stilizati sau cu umeri intariti si cele cu decolteuri mari. E ideal ca acestea sa fie cambrate pe talie pentru a o pune in evidenta. Se recomanda ca materialul folosit pentru jachete sa fie destul de tare incat jacheta sa isi pastreze forma.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.