Setari Cookie-uri

Importanta accesoriilor

Daca o anumita piesa vestimentara ne poate da in vileag ca am adaugat cateva kilograme in plus siluetei, nu acelasi lucru se poate spune si despre accesorii. Acestea capteaza atentia celor care ne privesc, ascunzand eventualele defecte.

Daca o anumita piesa vestimentara ne poate da in vileag ca am adaugat cateva kilograme in plus siluetei, nu acelasi lucru se poate spune si despre accesorii. Acestea capteaza atentia celor care ne privesc, ascunzand eventualele defecte.

O pereche de pantofi cu toc inalt, vor oferi gratie si stil mersului. De asemeanea, pantofii cu toc, te fac sa arati mai inalta si mai slaba. In functie de ocazie poti opta si pentru o pereche de sandale joase sau cu talpa ortopedica.

Este binecunoscutautilitatea unei genti, in special pentru o femeie. De diferite forme si marimi, geanta a devenit poate cel mai important accesoriu. Mai mica sau supradimensionata, avangardista sau cu un design deosebit, aceasta iti defineste tinuta si totodata personalitatea. Un plic elegant din piele, este accesoriul ideal pentru o seara speciala petrecuta la restaurant.

Bijuteriile din aur si argint nu se vor demoda niciodata, oferind purtatoarei un farmec aparte. Insa si bijuteriile fantezie, sofisticate, scot din anonimat orice haina. Influentele rock, entice sau africane si-au pus amprenta pe colectiile de bijuterii lansate in aceasta primavara. Se poarta tintele, bratarile combinate, de diferite marimi, inelele foarte mari cu piatra sau simple. Cerceii si colierele cu pandantive in forme geometrice, florale, sau lucrate manual ofera un plus de culoare.

Numitorul comun al acestor accesorii speciale: bratarile impletite sau pictate manual, inele sau cerceii, este feminitatea deboranta pe care o transmit, dorinta de a fi stralucitoare si de a capta atentia, indiferent de imprejurare.

Esarfa este accesoriul care poate substitui prezenta unui colier, adaugand tinutei un farmec deosebit. Brodate, realizate din materiale fluide precum voalul sau matasea, esarfele vor oferi cu siguranta un plus de personalitate.

Salul ofera o imagine eleganta celei care il poarta si nu se va demoda niciodata. Poate fi purtat pe gat sau pe umeri, asortat la o tinuta casual, dar si la o tinuta office.

Cureaua clasica s-a transformat de-a lungul anilor, devenind un accesoriu decorativ. Evidentiaza talia, insa poate schimba total aspectul unei tinute. Poate fi purtata deasupra unui sacou, a unei rochii sau peste o camasa stil tunica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.