Setari Cookie-uri

Importanta accesoriilor

Daca o anumita piesa vestimentara ne poate da in vileag ca am adaugat cateva kilograme in plus siluetei, nu acelasi lucru se poate spune si despre accesorii. Acestea capteaza atentia celor care ne privesc, ascunzand eventualele defecte.

Curele foarte subtiri si colorate, pot inveseli o pereche de pantaloni. Centurile late isi imbogasesc tot mai mult aspectul, devenind un fel de accesoriu bijuterie. Se gasesc intr-o varietate de forme si modele: din piele sau catifea, impletite, decorate cu pietre sau paiete.

Accesoriile exista intr-o gama larga de forme si culori. Asortate corespunzator, pot creea un look indraznet, schimband radical efectul unei tinute.

Pentru o armonie perfecta, trebuie mentinute proportiile clare intre accesorii si corp. O geanta supradimensionata si bratari multe, voluminoase, nu vor avantaja o persoana mai scunda sau plinuta.

Trebuie acordata o atentie deosebita si culorilor sau paietelor. O geanta stralucitoare nu va arata bine purtata in acelasi timp cu un tricou imprimat cu paiete.

Indiferent de hainele purtate, este foarte important sa nu fie amestecate mai multe tipuri de bijuterii, deoarece tinuta va arata incarcata. Daca sunt combinate necorespunzator, accesoriile isi vor pierde valoarea, anulandu-se reciproc. Ideal ar fi sa purtam accesoriile in ton cu hainele; contrastul sa fie diminuat sau atent studiat, pentru a nu cadea in ridicol.

Asa cum se spune, haina il face pe om, insa omul ofera eleganta si stralucire hainei. De multe ori, cateva accesorii de efect si o personalitate pe masura, sunt suficiente pentru a impresiona.

Un articol de Cristina Craciun

Foto: www.hepta.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.