Setari Cookie-uri

Fii la moda: adopta stilul british

Stilul british imbina cu success sobrietatea si eleganta intr-o tinuta. De ani buni a devenit o noua tendinta, fiind reinventat cu elemente cat mai atractive si originale. Se innumara printre cel mai rafinate stiluri in materie de vestimentatie.

Stilul british imbina cu success sobrietatea si eleganta intr-o tinuta. De ani buni, a devenit o noua tendinta, fiind reinventat cu elemente cat mai atractive si originale. Se numara printre cele mai rafinate stiluri in materie de vestimentatie.

Nu degeaba Londra este considerata una dintre cele mai mari capitale ale modei. De asemenea designeri britanici recunoscuti ne incanta in fiecare sezon cu piese vestimentare tot mai deosebite. Exemple graitoare ar fi: John Galliano, Stella McCartney, Matthew Williamson, Vivienne Westwood, Paul Smith sau regretatul Alexander McQueen.

Daca am amintit de creatori faimosi, nu pot omite si celebrele fashion icon-uri britanice care poarta cu mandrie haine semnate de acestia: Victoria Beckham, Agyness Deyn sau Kate Moss, care a fost recent realeasa drept cea mai buna ambasadoare a stilului londonez in lume.

In speranta ca v-am adus destule argumente pentru a adopta stilul vestimentar britanic, in continuare voi prezenta caracteristicile acestuia.

Stofa ecosez, regasita pe veste sau o fusta creion, combinatii de culori precum alb, rosu, albastru, bej, verde, sau clasicul trench sunt doar cateva elemente de baza pentru o tinuta originala. Similar cu eleganta sau bunul gust, acesta permite alaturarea a diferite texturi, rezultatul fiind o tinuta care exprima libertate, creativitate si de ce nu, pasiune pentru moda.

Stilul britanic poate fi adaptat cu usurinta in diferite ocazii. La birou poti inspira sobrietate si eleganta, excluzand pentru un timp simpla combinatie alb-negru. Poti inviora o astfel de tinuta cu un sacou rosu si o esarfa ecosez din matase. O alta varianta de stil office ar fi pantalonii drepti largi cu talie inalta intr-o nuanta de albastru marin, alaturati unei camasi albe cu maneci scurte bufante si guler supradimensionat care se leaga ca o funda. Ca accesoriu definitoriu poti purta un ceas rosu in stil masculin, asortat la o curea subtire, pantofi sau geanta de aceeasi culoare.

Pentru a te face remarcata in timpul zilei, construieste o tinuta british casual cu accente romantice. Ai de unde alege: sarafane cu buzunare largi in carouri sau uni, o curea subtire pentru evidentierea taliei, dresuri mate negre si bratari multe in nuante cat mai vii: rosu, albastru, verde, oranj. O alta optiune ar fi o rochita scurta viu colorata sau alba. Se poarta cu sandale inalte, balerini sau botine cu siret. Ca accesorii nu trebuie sa lipsesca o geanta supradimensionata si ochelari de soare mari cu rame subtiri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.