Setari Cookie-uri

Fii la moda: adopta stilul british

Stilul british imbina cu success sobrietatea si eleganta intr-o tinuta. De ani buni a devenit o noua tendinta, fiind reinventat cu elemente cat mai atractive si originale. Se innumara printre cel mai rafinate stiluri in materie de vestimentatie.

Stilului british ii sunt caracteristicile si influentele punk. Pentru un look mai rebel poti alege din urmatoarele elemente: tinte, asimetrii, culori puternice sau tricouri inscriptionate.

Seara alege un cardigan dintr-un tricot fin sau clasicul trench, care aminteste de stilul conservator al britanicilor. Poti opta pentru o culoare neutra, gri, fiind mai usor de asortat sau pentru unul cu model ecosez.

Trench-ul poate fi purtat ca rochie daca are un design deosebit. Sunt disponibile multiple modele: cambrate sau cu cordon in talie, cu doua randuri de nasturi, gulere cu revere ascutite sau rotunjite, clapete decorative, epoleti detasabili in stil military. Pentru un accent chic poti asorta o palarie de fetru si cizme cu toc inalt. Vei obine o tinuta feminina care nu va trece neobservata.

Asadar, stilul british este potrivit in aproape orice moment al zilei. Atata vreme cat feminitatea si eleganta vor fi mereu la moda, suntem libere sa experimentam cat mai multe stiluri sau culturi. Trebuie doar sa gasim elementele potrivite, combinandu-le cat mai armonios pentru a ne defini personalitatea.

Un articol de Cristina C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.