Setari Cookie-uri

Trend alert: stilul marinaresc

Stilul marinaresc inspira la vacanta, prospetime si eleganta. Usor de recunoscut datorita imprimeului in dungi, acesta este definit si de culori indraznete, pline de vitalitate: albastru marin, indigo sau rosu aprins.


Pentru a completa look-ul de vacanta, iti propunem un bolero in dungi Harriet de la Mango.

Nasturii decorativi ii ofera un aer special, rafinat. Poate fi combinat cu jeansi drepti sau cu un top imprimat. Accentele de culoare vor fi: o esarfa rosie din matase si pantofii cu toc stiletto.


Nici designerii consacrati nu se dezic in acest sezon de la piesele vestimentare in dungi marinaresti. Acestea sunt aplicate pe gulere, mansete, fuste vaporoase, pe captuseala mantourilor, la baza rochiilor, pe incaltaminte sau pe gentile impozante. Chanel, Michael Kors, D&G, Marc Jacobs, Ralph Lauren sau Sonia Rykiel sunt doar cateva dintre casele de moda care au prezentat pe catwalk tinute inspirate din stilul marinaresc.

Accesoriile au o mare importanta. Daca sunt alese corespunzator schimba aspectul intregii tinute. Ochelarii de soare cu rama alba sau colorata sunt la mare cautare in aceasta vara. Transforma orice tinuta, dar au si un rol protector pentru ochi. Esarfele colorate, in dungi sau uni, inlocuiesc o curea banala, sau pot inveseli aspectul unei genti simple daca sunt legate de o toarta.

O alta tendinta a verii o reprezinta gentile supradimensionate sau tip plic din material textil.

Iti propunem un model interesant disponibil in magazinele Accessorize: geanta in stil marinaresc, alba cu dungi albastre, din material textile, pret 165 Ron.

Asadar, in zilele toride ale verii nu uita de palarii, ochelari de soare si poarta tinute cat mai vesele, diafane si accesorii cu personalitate. Vara este sezonul vacantelor insorite si stilul marinaresc ilustreaza cel mai bine prospetimea si naturaletea acestui anotimp.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.