Setari Cookie-uri

Cum sa-ti alegi costumul de baie in functie de forma corpului

Costumul de baie reprezinta piesa de rezistenta a sezonului cald. Pentru a te simti bine si confortabil este necesar sa alegi un costum de baie care sa te avantaje, sa iti scoata in evidenta anumite parti ale corpului si in acelasi timp, sa ascunda unele defecte.

Sfat: Cele doua piese ale costumului de baie trebuie sa fie croite proportional , nu poti purta un sutien minuscul cu bikini cu talie inalta.

In ceea ce priveste costumul de baie intreg iti sugerez sa porti unul cu linii orizontale deoarece va alungi talia si zona soldurilor.

Forma de clepsidra

Silueta clepsidra este considerata forma feminina ideala: rotunjimile sunt foarte pronuntate, talia este bine definita, sanii sunt normali.

Femeile cu acest tip de silueta pot purta orice model de costum de baie, de la clasicul costum din doua piese, la cel intreg cu decupaje indraznete.

Sutienul poate fi cu bretele subtiri sau groase, triunghi sau push-up, tip bandaj sau maieu. Poti opta pentru un sutien cu volane, cu pietre, cu paiete, buline, in culori puternice sau neutre, cu modele florale, grafice sau animal print.

Slipii pot fi cu talie joasa, inalta, innodati lateral sau cu aplicatii metalice in zona laterala, pantaloni scurti sau boxeri.

Costumul de baie intreg este alegerea ideala daca vrei sa iesi din anonimat si sa atragi privirile barbatilor. In plus, vei afisa un aer boem, indraznet si sofisticat.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.