Setari Cookie-uri

Cum sa reduci tulburarile din perioada menstruala

75% dintre femei sufera de una sau mai multe tulburari fizice si emotionale in perioada premergatoare menstruatiei, in timp ce 10% dintre femei se confrunta cu o forma severa a simptomelor, estimeaza Institutul National de Sanatate.


comunicat de presa


75% dintre femei sufera de una sau mai multe tulburari fizice si emotionale in perioada premergatoare menstruatiei, in timp ce 10% dintre femei se confrunta cu o forma severa a simptomelor, estimeaza Institutul National de Sanatate.

Toate aceste tulburari pot fi ameliorate daca folosim DONAVITAL, un produs 100% natural, care reduce cu peste 90% durerile si tulburarile din perioada menstruala.

Daca simtiti, inainte cu 1 saptamana de menstruatie, senzatia brusca de caldura, binecunoscutele bufeuri, ca vi se inroseste fata, o stare continua de nervozitate pe care nu vi-o explicati, anxietate si depresie, transpirati abundent noaptea, cand ar trebui sa va odihniti, inseamna ca suferiti de sindromul premenstrual.

Toate aceste stari pot fi combatute cu DONAVITAL, un produs 100% natural, care reduce cu peste 90% starile neplacute datorate sindromului premenstrual, atenueaza tulburarile din perioada menstruala, regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual, favorizeaza fertilitatea si reduce starile specifice perioadei premenopauza si de menopauza. Produsul combina cele mai cunoscute plante folosite in tratarea tulburarilor hormonale feminine - Extractul de Vitex Agnus Castus (Piperul calugarilor, Mielarea), cel de mladite de Zmeur (Rubus idaeus MG), precum si cel de Rubus Idaeus (fructe de zmeur). Un studiu realizat in Germania, pe un esantion de 1634 de paciente, a demonstrat ca, dupa 3 luni de administrare a extractului de zmeur, 93% dintre paciente au relatat amelioarea sau chiar disparitia simptomelor premenstruale.

“Sindromul premenstrual (PMS) este un termen folosit pentru a descrie o serie de tulburari psihice si comportamentale care intervin in viata unei femei inainte cu 1 saptamana de menstruatie. Simptomele pot fi de ordin fizic si emotional. De regula, tulburarile inceteaza o data ce menstruatia s-a instalat. Sindromul premenstrual poate sa apara oricand intre pubertate si menopauza, iar simptomele se pot inrautati o data cu inaintarea in varsta sau in contexte stresante”, a declarat Dr. Doina Mihailescu Medic Specialist Obstretica – Ginecologie CMU. „La ora actuala, exista o serie de tratamente naturiste aflate la indemana pacientelor si care au rezultate benefice asupra starii generale a organismului. DONAVITAL este un produs 100% natural care da rezultate in cazul ameliorarii sindromului premenstrual“, a adaugat Dr. Doina Mihailescu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.