Setari Cookie-uri

Cum sa reduci tulburarile din perioada menstruala

75% dintre femei sufera de una sau mai multe tulburari fizice si emotionale in perioada premergatoare menstruatiei, in timp ce 10% dintre femei se confrunta cu o forma severa a simptomelor, estimeaza Institutul National de Sanatate.

DONAVITAL contine un extract de Vitex Agnus Castus (Piperul calugarilor), una dintre cele mai importante plante folosite in tratarea tulburarilor hormonale feminine, cu efecte dovedite asupra echilibrului endocrin ovarian, in reglarea ciclului menstrual si in favorizarea fertilitatii. Pe langa extractul de Vitex Agnus Castus, DONAVITAL contine si extract de zmeur - Rubus Idaeus recunoscut pentru actiunea sa terapeutica, cu rol dovedit in reglarea secretiei hormonale ovariene dar si pentru faptul ca restabileste echilibrul hormonal al femeii. Pentru consolidarea rezultatelor, se recomanda folosirea DONAVITAL pentru o perioada de minim 3 luni.

DONAVITAL face parte din gama de produse Ozone Natural, divizie a grupului Labormed. Specific produselor din Gama Ozone Natural este faptul ca proprietatile curative ale plantelor proaspat culese sunt conservate prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea in maxim 30 de minute a plantei. Astfel, se pastreaza nealterat fitocomplexul care da puterea vindecatoare a produsului. DONAVITAL – solutie, este un supliment alimentar si se poate cumpara din farmacii fara reteta, avand un pret recomandat de 15,04 RON; se administreaza 4 ml pe zi in doza unica, diluat in putina apa, dimineata, inainte de masa.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.