Setari Cookie-uri

Tu cum mai scoti fata in lume?

Cosuri. Comodoame (puncte negre). Toate ti se intampla numai tie? Raspuns gresit! Li se intampla multor fete si baieti de varsta ta. Ba chiar si multor adulti. Cele mai recente studii arata ca, de fapt, faci parte dintr-o vasta comunitate. Poftim de vezi:

comunicat de presa

Cosuri. Comodoame (puncte negre). Toate ti se intampla numai tie? Raspuns gresit! Li se intampla multor fete si baieti de varsta ta. Ba chiar si multor adulti. Cele mai recente studii arata ca, de fapt, faci parte dintr-o vasta comunitate. Poftim de vezi:

* 1 din 4 pacienti care se adreseaza medicului dermatolog sufera de acnee; 70% dintre acestia sunt adolescenti
* 76% dintre adolescentii cu varste cuprinse intre 11-18 ani au acnee
* pentru peste 56% dintre persoanele afectate de acnee, aceasta problema (imperfectiunile pielii) reprezinta principala sursa a complexelor fizice.

In septembrie, 3 gesturi esentiale pentru ingrijirea tenului acneic.

Prietenii tai de la La Roche-Posay si Sensiblu ti-au pregatit o surpriza: in luna septembrie, La Roche-Posay deruleaza in farmaciile Sensiblu promotia „3 gesturi esentiale pentru ingrijirea tenului acneic”.

Esti asteptat(a) cu multe informatii extrem de utile, cu reduceri de preturi si cadouri din gama EFFACLAR –gama cea mai recomandata de medicii dermatologi din Europa.

3 gesturi esentiale pentru un obraz curat

1. CURATARE: gel spumant purifiant EFFACLAR

Este prima „piesa de rezistenta” de care ai nevoie. Gelul cu apa termala La Roche-Posay are actiune calmanta si antiiritanta, pH 5,5, nu contine sapun, alcool, coloranti, parabeni. Curata pielea si purifica epidermul fara sa il agreseze (are toleranta optima pentru pielea sensibila).
CADOUL TAU: 30% reducere la pretul gelului EFFACLAR 200 ml.

2. INGRIJIRE: EFFACLAR DUO, K SAU M

La acest capitol, alegi in functie de problema pe care o are pielea ta:
* Acnee mixta (cosuri, puncte negre): EFFACLAR DUO (o crema cu dublă acţiune)

In lupta cu acneea mixta, tratamentul este foarte complex: atacul se da din doua directii - contra leziunilor retentionale (comedoamne – puncte negre ), pe de o parte; contra leziunilor inflamatoare (cosuri si inflamatii dureroase) pe de alta. Consecinta: pentru ca pare atat de complicat, abia 20% dintre persoanele afectate urmeaza tratamentul corect si pana la capat. Si, baga de seama, 59% dintre pacientii cu acnee au forma mixta!

Automat, devine mult mai simplu sa te tii de tratament cu un produs „2 in 1”. Asa cum este EFFACLAR DUO, tratamentul corector antiimperfectiuni cu dubla eficacitate: elimina imperfectiunile severe (leziuni retentionale si inflamatorii), deblocheaza porii si reduce dimensiunile acetora. Non-comedogenic, non-iritant, non-fotosensibilizant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.