Setari Cookie-uri

Tu cum mai scoti fata in lume?

Cosuri. Comodoame (puncte negre). Toate ti se intampla numai tie? Raspuns gresit! Li se intampla multor fete si baieti de varsta ta. Ba chiar si multor adulti. Cele mai recente studii arata ca, de fapt, faci parte dintr-o vasta comunitate. Poftim de vezi:

*Acnee retentionala (puncte negre, pori dilatati, relief cutanat neomogen) : EFFACLAR K (Keratolitic)
Acesta este un fluid proaspat care realizeaza progresiv o micro-exfoliere fina si tintita (exact acolo unde este nevoie) Curata porii in profunzime si ii reduce. 86% dintre leziunile retentionale se reduc dupa 14 zile de utilizare. E ceva, nu?
* Ten lucios: EFFACLAR M (matifiant)

Cu el, lupti cu succes impotriva tenului cu luciu persistent: EFFACLAR M este o crema matifianta ce regleaza productia de sebum, neutralizand stralucire fetei. Efectul matifiant dureaza 6 ore.
CADOUL TAU: pentru fiecare crema de ingrijire EFFACLAR DUO, EFFACLAR K SAU EFFACLAR M primesti gratis cate un gel de curatare EFFACLAR de 50 ml.

3. CORECTARE: TOLERIANE TEINT


Desavarsirea operei: un fond de ten corector fluid care acopera optim fiecare milimetru al tenului. In perfecta afinitate cu pielea sensibila. Emulsie oil-free, SPF 20, non-comedogenica. Disponibila in patru nuante: ivory, light beige, sand beige, tan.

CADOUL TAU: 20% reducere de pret la fondul de ten Toleriane Teint.

Ei, abia astept sa vad ce fata faci!






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.