Setari Cookie-uri

Cocktail de fructe arctice pentru un ten stralucitor

Lumene, compania finlandeza de produse cosmetice care foloseste ingrediente din fructe de padure arctice, lanseaza nectarul pentru stralucire Vitamin C+ si Cocktailul de energie pentru ingrijire intensiva destinate tenului tanar pe durata iernii.

Comunicat de presa:

Lumene Vitamin C+, Cocktail de fructe arctice pentru un ten stralucitor

Lumene, compania finlandeza de produse cosmetice care foloseste ingrediente din fructe de padure arctice, lanseaza nectarul pentru stralucire Vitamin C+ si Cocktailul de energie pentru ingrijire intensiva destinate tenului tanar pe durata iernii.

Iarna este cel mai aspru anotimp pentru pielea noastra; vanturile reci, gerul, aerul uscat si cald din interior, variatiile de temperatura si lumina putina au un efect negativ asupra starii de bine a pielii. Tenul este deshidratat, se usuca mai repede datorita expunerii la frig, vant, poluare, de aceea crema hidratanta pe care o folosim in timpul iernii ar trebui sa aiba proprietati de ingrijire si hidratare mai intensiva decat cremele pe care le folosim in timpul anotimpurilor calde.

Rasfat pentru tenul tau: cocktail de mure si merisor arctic!

Lumene, expertul in produse cosmetice naturale din ingrediente arctice a creat special pentru ingrijirea tenului nectarul pentru stralucire Vitamin C+ pe baza de ulei de nectar de mure arctice, oferind stralucire naturala tenului cu ajutorul ingredientelor active din natura arctica.

Atat nectarul pentru stralucire, cat si cocktailul de energie Vitamin C+ intaresc stratul natural protector al pielii, previn evaporarea umiditatii din piele si asigura o bariera protectoare impotriva frigului.

Ingrediente arctice pentru un ten rezistent la frig!

Nectarul pentru stralucire Vitamin C+ (30 ml, 95 lei) contine nectar unic de mure arctice care sprijina circulatia fluidelor si microcirculatia din piele, exfoliaza si are grija de grosimea optima a pielii, minimizeaza porii si face pielea mai neteda.

Proprietatile detoxifiante ale nectarului de mure arctice ajuta pielea sa arate mai luminoasa si mai radianta. Tratamentul este recomandat ptr tenul normal si mixt.

Cocktailul de energie pentru ingrijire intensiva Vitamin C+ (30ml, 90 lei) asigura ingrijire optima fina precum catifeaua si are rolul de a calma si mentine supletea pielii. Uleiul din samanta de mur pitic intareste pielea si o protejeaza de factorii interni si externi la care suntem supusi zi de zi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.