Setari Cookie-uri

Cocktail de fructe arctice pentru un ten stralucitor

Lumene, compania finlandeza de produse cosmetice care foloseste ingrediente din fructe de padure arctice, lanseaza nectarul pentru stralucire Vitamin C+ si Cocktailul de energie pentru ingrijire intensiva destinate tenului tanar pe durata iernii.

Merisorul arctic protejeaza pielea de razele UV, previne imbatranirea prematura si pastreaza echilibrul de hidratare al pielii. Compusul VitaOptimaleTM asigura o ingrijire optima pentru piele: vitamina C+ protejeaza, vitamina A intareste si lumineaza pielea. Tratamentul este recomandat ptr tenul normal si uscat.

Care e secretul ingredientelor Arctice?

Compania finlandeza de produse cosmetice foloseste un proces de extractie ecologic si lipsit de produse chimice pentru a izola uleiurile pretioase din seminte de fructe de padure arctice. Acestea sunt bogate in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali (acizi Omega). Ingredientele active cu proprietatile lor anti-imbatranire si de prevenire a aparitiei ridurilor hidrateaza pielea si ii mentin supletea.

In 2001, Lumene a fost prima companie care a introdus fructele de padure arctice culese manual in produsele de infrumusetare. De asemenea, folosesc ingrediente eficiente precum turba arctica, inul arctic, mesteacanul arctic, iarba-neagra arctica si mineralele arctice. Asadar, cremele Lumene sunt compuse din cele mai rezistente ingrediente din lume!

Lumene, importat in Romania de catre BDL Fashion, detine o gama de produse de ingrijire a tenului si corpului alcatuite din creme, lotiuni si masti exfoliante pe baza de ingrediente arctice destinate oricarui tip de ten, atat pentru femei cat si pentru barbati, dar si produse cosmetice pentru make-up.

Produsele pot fi cumparate din farmaciile Catena sau Centrofarm, dar si direct de pe www.lumene.ro.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.