Setari Cookie-uri

Pharamceris A - Ingrijirea Tenului Sensibil si Alergic

Deseori, substante complet inofensive pot cauza iritarea si inrosirea pielii. Ingrijirea acestui tip de ten este foarte dificila. Dermoprogramul Pharmaceris A ajuta la ingrijirea sigura si eficienta chiar si a tenului foarte sensibil.

Comunicat de presa

Deseori, substante complet inofensive pot cauza iritarea si inrosirea pielii. Ingrijirea acestui tip de ten este foarte dificila. Cel mai important este evitarea acelor substante ce cauzeaza reactii alergice ale pielii precum si evitarea contactului cu factorii alergenici tipici. Dermoprogramul Pharmaceris A ajuta la ingrijirea sigura si eficienta chiar si a tenului foarte sensibil.

Cand devine pielea alergica?

Pielea functioneaza corect datorita lipidelor de la suprafata epidermului ce formeaza un strat protector si previn contactul straturilor inferioare de celule cu mediul ambiant si cu substante potential nocive. La persoanele cu ten alergic sau sensibil, una din cauzele ce stau la baza problemelor tenului este deteriorarea stratului de apa si lipide.

Predispozitia spre alergii o mostenim deseori de la parinti, insa acest fenomen se poate dezvolta la fiecare, independent de varsta. Atunci, reactia pielii la contactul cu diferite substante, chiar si cele mai inofensive, se manifesta prin inrosire si iritare.

Cum trebuie ingrijit tenul alergic?

Important este sa se evite uscarea pielii si sa se foloseasca cosmetice ce nu contin ingrediente iritante( colorantii, substantele parfumate). Alegerea preparatelor potrivite, ce contin substante calmante, imbunateste vizibil starea pielii alergice.

Dermocosmeticele din gama Pharmaceris A contin un set de ingrediente cu actiune calmanta si antiinflamatoare, precum alantoina, D-pantenolul si vitamine ce protejeaza impotriva radicalilor liberi si reduc inrosirea pielii. Noile formule au fost imbogatite cu emulgatori speciali care, respectand cele mai inalte standarde de calitate, asigura o actiune foarte delicata. Toate produsele din gama Pharmaceris A au fost testate in mai multe etape cu scopul de a asigura eficienta si siguranta folosirii.

PURI- SENSILIUM Spuma delicata de curatare pentru fata

Ingrediente active: alantoina, glicerina, pantenol

Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile naturale. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile si ofera o senzatie de piele usoara. Datorita formei sale de spuma este foarte delicata si placuta la folosire.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.