Setari Cookie-uri

Pharamceris A - Ingrijirea Tenului Sensibil si Alergic

Deseori, substante complet inofensive pot cauza iritarea si inrosirea pielii. Ingrijirea acestui tip de ten este foarte dificila. Dermoprogramul Pharmaceris A ajuta la ingrijirea sigura si eficienta chiar si a tenului foarte sensibil.

Capacitate: 150 ml
Pret recomandat : 38,50 RON

PURI- SENSIMIL Lotiune blanda de curatare

Ingrediente active: alantoina, pantenol

Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile. Hidrateaza pielea si ofera o senzatie de piele usoara.

Capacitate: 200 ml
Pret recomandat : 38,50 RON

VITA- SENSILIUM Crema intens hidratanta pentru fata

Ingrediente active: alantoina, filtru UVA, filtru UVB

Actiune: asigura hidratarea perfecta a pielii datorita complexului Glucam ce ajuta la retinerea apei in interiorul celulelor epidermului. Netezeste pielea redand fermitatea si elasticitatea tenului. Crema previne iritarea si reduce inrosirea pielii. Datorita continutului de filtre UVA si UVB se recomanda spre utilizarea de peste zi.

Capacitate: 50 ml
Pret recomandat : 51,07 RON


OPTI- SENSILIUM- CREAM Crema de ochi anti-rid cu sistem Duo-Active

Ingrediente active: alantoina, Hydrogenated Decyl Olive Esters, ulei de orez, ulei de passiflora, Palmitoyl Tripeptyde- 3, vitamina E (tocoferol)

Actiune: puternic antirid datorita continutului de peptide inovative cu secventa unica de aminoacizi ce reduc activ toate tipurile de riduri, redau fermitatea si hidrateaza pielea. 67% dintre personale care au testat au observat reducerea vizibilitatii ridurilor, iar la 56% dintre persoane au disparut semnele de oboseala ale pielii şi pungile de sub ochi. Crema hraneste, revitalizeaza si hidrateaza perfect pielea obosita, datorita continutului de ceara de masline si a unui mix de uleiuri naturale de babassu, passiflora si orez (contribuie la penetrarea mai usoara a substantelor nutritive in adancul pielii si previn uscarea ei). Crema nu cauzeaza iritatii si are actiune calmanta asupra pielii.

Capacitate: 15 ml
Pret recomandat : 51,07 RON

ULTRA- SENSILIUM Crema de prim-ajutor pentru pielea iritata si inrosita

Ingrediente active: alantoina, pantenol, vitamina E (tocoferol)

Actiune: calmeaza repede si eficient pielea iritata datorita concentratiei inalte de D-pantenol (5%) si alantoina (1,5%). D-pantenolul ajuta la regenerarea epidermului si reduce tendinta spre hipersensibilitate a pielii. In afara de D-pantenol si alantoina crema contine si ulei de canola cu proprietati calmante.

Capacitate: 30 ml
Pret recomandat : 51,07 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.