Setari Cookie-uri

Accessorize: Primavara/Vara 2011

Porniti intr-o calatorie alaturi de Accessorize in sezonul Primavara Vara 2011, cu o colectie care urmeaza teme globale inspirate de tendintele actuale.

Comunicat de presa

Porniti intr-o calatorie alaturi de Accessorize in sezonul Primavara Vara 2011, cu o colectie care urmeaza teme globale inspirate de tendintele actuale. Plecand de la tema pretentioaselor gradini din satele englezesti, colectiile traverseaza Coasta Amalfina si pietele din Maroc, patrund in misticul Orient Mijlociu, exploreaza latura hippie a Indiei si absoarb singularitatea subculturii japoneze. E timpul sa capatam stil!

PRIMROSE

Colectia Primrose este inspirata din frumoasele gradini urbane care abunda in flori. Tema de inspiratie botanica aduce in prim plan o nebunie de fluturi stilizati, care lasa in urma accentele adolescentine din sezoanele precedente. Acestia sunt insotiti de amulete inovatoare din sfera gradinaritului, cum ar fi stropitori, cizme Wellington si ghivece de flori.

O geanta feminina capata un aer modern prin aplicarea unor printuri florale. Materiale frumoase se combina cu lantisoare simple in coliere provocatoare, iar inelele cocktail raman la dimensiunile consacrate si arata fresh in nuante varatice de corai.

PEONY

Cu influente din subcultura japoneza si trendul "Mori Garu"
, semnificand "fiica padurii", colectia Peony este tinereasca si excentrica, cu o tenta vintage. Inspirata de petreceri secrete tinute intr-o padure dintr-o lume fantastica, look-ul este atragator si familiar.

O palarie clasica de paie capata un aer simpatic datorita marginii cu buline, iar brosele kitsch aduc un farmec vintage. Printurile excentrice raman elemente cheie si dau un aspect viu celor mai recente modele de rucsac.

SAHARA

Colectie inspirata de calatorii nomazi, Sahara ne duce cu gandul la promisiunea Orientului Mijlociu, cu un accent etnic, dar totodata sofisticat.

Aurul matur si bijuteriile din cupru fin pastreaza aspectul rafinat al colectiei, in timp ce esarfele cu modele traditionale nord-africane si arabe sunt impregnate cu o vibratie culturala rustica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.