Setari Cookie-uri

Accessorize: Primavara/Vara 2011

Porniti intr-o calatorie alaturi de Accessorize in sezonul Primavara Vara 2011, cu o colectie care urmeaza teme globale inspirate de tendintele actuale.

Inspira-te din tendinta hippy a anilor ’70 si cauta un stil relaxat, de festival in Jaipur. Nuantele neutre si de serbet decolorat sunt in contrast cu pete intense de culoare. Influente persane si indiene sunt vizibile in imprimeuri in bloc, vopsire prin impaturire si ornamente mukesh si zardozi.

Poseta cu floarea de lotus supradimensionata include impletituri de margele aplicate pe o forma moderna de plic.

BEACH

In acest sezon, tinuta de plaja vine cu o serie de piese obligatoriu de purtat de-a lungul sezonului de vacanta. Rochiile au forme si stiluri noi si dragute, cu detalii precum buzunare, aplicatii din denim si imprimeuri exotice. Caftanele cu talie joasa sunt accesorizate cu un cordon si, purtate deasupra rochiilor lungi, se transforma rapid din tinuta de plaja in tinuta de purtat in bar.

BIJUTERII DIN COMERT ECHITABIL

Confectionate exclusiv impreuna cu organizatia indiana TARA (Actiunea de Reforma Alternativa a Comertului), aceasta colectie draguta de bijuterii inspirate de plaja include roz neon si fire de bumbac turcoaz, alaturi de margele colorate si talismane gratioase. Organizatia Proiectelor TARA sustine comunitatile artizanale din India.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.