Setari Cookie-uri

Accessorize: Primavara/Vara 2011

Porniti intr-o calatorie alaturi de Accessorize in sezonul Primavara Vara 2011, cu o colectie care urmeaza teme globale inspirate de tendintele actuale.

Accente picante bogate se imbina cu tonuri mai blande, care urmeaza directia culorilor acestei colectii. Elementele metalice sunt suprapuse cu nuante naturale din lumea vegetala, amestecandu-se cu tonuri de corai pal in tot acest mix inspirat de calatorie.

Butoni feminini subtili si franjuri armonizati apar pe gentile de zi. Plicurile de seara devin glamorous prin modele in forma de scoica si stea si incheietori in forma de puma.

BAZAAR

Inspirata de pietele mistice din Marrakesh, colectia Bazaar adopta look-ul calatorului universal si il combina cu sicul european.

Puteti alege esarfe din matase, saluri din lana printate si tricoturi vopsite in stilul bazarurilor. Targuiti-va pentru bratari confectionate din metal si diverse materiale si genti eclectice cu aspect peticit. Acestea surprind sentimentul descoperirii unui obiect unic dintr-o tara indepartata.

Culorile-cheie ale colectiei Bazaar sunt violetul de cerneala, movul bland si accente de indigo. Nuantele ciocolatii, olive si jad completeaza in mod placut tonurile care amintesc de culoarea ovazului.

Bijuteriile de argint revin sub forma unor cercei – candelabru masivi, a unui colier cu monede si a unor bratari cu tinte imense si moderne. Culoarea este de asemenea esentiala, pietrele semi-pretioase provocand contraste izbitoare cu baza de cositor. Topazul, granatul, ametistul si pietrele indigo montate pe inele cocktail supradimensionate si cercei lungi sunt atragatoare si vii.

AMALFI

In Amalfi se petrece o idila cu accente retro. Stralucirea decorului caracteristic anilor ’50 si ’60 este combinata cu nuantele de baga, chihlimbar si aur specifice anilor ’70. Gentile din rafie, esarfele cu printuri de suveniruri si bijuteriile cu pietre semi-pretioase isi pun amprenta pe acest look.

Stilul vintage de vara se reflecta in bijuteriile de baga, ochelarii in forma de ochi de pisica si gentile de rafie feminine.

JAIPUR
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.