Setari Cookie-uri

Protejeaza-ti pielea cu NIVEA SUN!

Se apropie vara, iar pielea noastra are nevoie de o ingrijire speciala in aceasta perioada. Pentru o vara lipsita de grijji, in care sa te poti bucura de soare, ai incredere in NIVEA.

Comunicat de presa

Se apropie vara, iar pielea noastra are nevoie de o ingrijire speciala in aceasta perioada. Pentru o vara lipsita de grijji, in care sa te poti bucura de soare, ai incredere in NIVEA.

NIVEA previne, dar si trateaza. Fie ca iti doresti protectie inainte de expunerea la soare, fie ca iti doresti un bronz intens si de durata, dar si atunci cand pielea a avut de suferit de pe urma expunerii la soare te poti baza pe noile produse pentru protectie solara de la NIVEA.

Expertii de la NIVEA au dezvoltat produse care iti vor permite sa te bucuri de soare in fiecare zi: pentru fata, lotiunea NIVEA SUN Light Feeling - o lotiune delicata care ofera luminozitate, dar si protectie eficienta; pentru un bronz atragator, uleiul–spray NIVEA SUN cu protectie solara, lotiunea NIVEA SUN Protect & Bronze si lotiunea NIVEA SUN Light Feeling, iar pentru calmarea pielii dupa expunerea la soare, NIVEA SOS – Lotiune dupa plaja.

Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS

Este remediul rapid pentru pielea expusa la soare. Utilizarea unor produse care nu sunt potrivite tipului nostru de piele sau expunerea indelungata sub actiunea directa a razelor soarelui ne pot stresa pielea si determina aparitia unor simptome mai putin placute: senzatie de „piele care tine”, roseata sau prurit (senzatia de mancarime). Acestea sunt simptomele pielii agresate.

Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS satisface toate cerintele unei pieli iritate dupa expunerea la soare. Imediat dupa ce este aplicata, lotiunea incepe sa calmeze simptomele pielii iritate si sa refaca structura pielii. Formula se bazeaza pe doua inovatii Beiersdorf care joaca un rol important in promovarea sanatatii si frumusetii pielii: licochalconul, ingredient extras din lemn dulce, reduce roseata, are proprietati de calmare, iar radicalii liberi sunt neutralizati inainte de a provoca daune si tehnologia patentata Hydra-IQ, exclusiva Beiersdorf, regleaza rezerva de hidratare si distributia acesteia pana in straturile cele mai profunde ale epidermei, favorizand astfel regenerarea pielii.

NIVEA SOS Lotiune dupa plaja se absoarbe rapid in piele si are un miros subtil, proaspat, ca o zi de vara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.