Setari Cookie-uri

Protejeaza-ti pielea cu NIVEA SUN!

Se apropie vara, iar pielea noastra are nevoie de o ingrijire speciala in aceasta perioada. Pentru o vara lipsita de grijji, in care sa te poti bucura de soare, ai incredere in NIVEA.

Noul ulei-spay de plaja FPS 6 NIVEA SUN

Este un mod usor si convenabil de a da pielii tale un bronz auriu intens, de durata. Formula cu Vitamina E, protejeaza impotriva efectelor daunatoare cauzate de radicalii liberi, iar complexul de lipide si ulei de jojoba mentin hidratarea pielii, lasand-o catifelata. Datorita sistemului echilibrat de filtre UVA/UVB, ofera protectie impotriva arsurilor solare.

Lotiune de fata NIVEA SUN Light Feeling FPS 30

NIVEA SUN a inclus luminozitate intr-o lotiune de fata pentru plaja cu filtru de protectie eficient impotriva razelor UV.

Are o consistenta usoara si o formula care matifiaza pielea, astfel ca se absoarbe rapid in pielea, iar la cateva secunde dupa aplicare nu o vei mai simti. Desi este usoara, formula are o eficienta ridicata si combina un sistem de filtre de protectie ridicata UVA/UVB cu o emulsie ce lasa pielea matasoasa. De asemenea, lotiunea de fata NIVEA SUN Light Feeling SPF 30 are un parfum proaspat, de vara si un amestec permanent de ingrediente revigorante, toate acestea multumita unei mici bile metalice aflate in interiorul flaconului

Noua lotiune de plaja NIVEA SUN Light Feeling FPS 30

Te protejeaza imediat ce ai aplicat-o si este rezistenta la apa. Formula sa combina un sistem echilibrat de filtrare a razelor UVA/UVB cu textura lejera oferind protectie eficienta impotriva arsurilor dar si a imbatranirii premature. Datorita texturii usoare se absoarbe in cateva secunde.

Lotiunea de plaja NIVEA SUN Protect & Bronze

Maximizeaza procesul natural de bronzare prin stimularea productiei de melanina, pentru un bronz natural, mai rapid, si o piele frumoasa si sanatoasa. Contine extract de radacina de licorice ce ajuta pielea sa obtina in mod natural un bronz uniform si de durata, fara a pierde din protectia UVA/ UVB atat de necesara in timpul expunerii la soare. Acest sistem eficient, disponibil in variante de SPF de 20, 30 si 50, este integrat intr-o lotiune cu o textura usoara ce se absoarbe imediat in piele. Nu lasa pelicule unsuroase si este rezistenta la apa.

Produsele sunt disponibile pe piata incepand cu luna mai.

Preturi:
Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS: 19.69 lei
Noul ulei-spay de plaja FPS 6 NIVEA SUN: 21.72 lei
Lotiune de fata NIVEA SUN Light Feeling FPS 30: 24.42 lei
Noua lotiune de plaja NIVEA SUN Light Feeling FPS 30: 33.97 lei
Lotiune de plaja NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 50: 37.35 lei
Lotiune de plaja NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 30: 35.42 lei
Lotiune de plaja NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 20: 32.21 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.