Setari Cookie-uri

Scrub-ul de vara care intra usor in piele... si sub piele!

De cand vara a acaparat orasul, gandul ni se plimba pribeag spre destinatii de vacanta cat mai insorite. Iarna prelungita aproape ca ne-a depigmentat pielea, iar acum ne putem dezgoli in sfarsit bratele si picioarele pentru a respira prin toti porii si pentru a primi cu lacomie soarele!

Exfoliantul cu cacao Jericho (45 RON) poate fi folosit din cap pana in picioare pentru a indeparta celulele moarte ale pielii si a reface textura tenului. Uleiul extras din semintele padurilor tropicale actioneaza ca un hidratant premium, lasand pielea moale si neteda. Sa nu mai spunem de mirosul delicios de cacao!

Sarea exfolianta energizanta pentru corp Jericho (79 RON) combina mineralele de la Marea Moarte cu uleiurile naturale revigorante si este disponibila in toate aromele verii: lamaine, pepene galben, kiwi, piersica, mango, nuca de cocos, vanilie si lavanda.

Exfoliantul de corp aromatic din gama Jericho Premium (59 RON) se adreseaza pielii mature, cu semne de imbatranire, avand efectul unui peeling usor.

Ritualul de scrubbing Jericho incepe cu o baie calduta prelungita, pentru a deschide porii si a-i pregati pentru curatare. Apoi se continua cu miscari energice de masare a tuturor zonelor corpului, fara a evita zona gatului si a decolteului - altfel exista riscul de a ne bronza „cu pete” si pe portiuni. La incheierea acestui ritual, se face un dus cald pentru a indeparta particulele de pe piele, urmat de unul rece pentru a inchide porii.

De acum cosmeticele sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.
www.jerichocosmetics.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.