Setari Cookie-uri

Hidratare de lunga durata si rasfat pentru pielea ta

Hidratarea este esentiala, iar Eucerin, cu o experienta de peste 100 de ani de cercetare medicala, intelege nevoile pielii tale, atat pe cele ale tenului, cat si pe cele ale corpului.

Comunicat de presa

Hidratarea este esentiala, iar Eucerin, cu o experienta de peste 100 de ani de cercetare medicala, intelege nevoile pielii tale, atat pe cele ale tenului, cat si pe cele ale corpului. Din acest motiv, a extins gama revolutionara AQUAporin ACTIVE, introducand noua lotiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich, creata special pentru nevoile pielii normale si cu tendinte de uscare.

Gama AQUAporin ACTIVE este bazata pe tehnologia Aquaporine, o inovatie mondiala in hidratarea pielii si a tenului. Aquaporinele sunt canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor iar un numar ridicat de aquaporine asigura hidratarea chiar si in straturile profunde ale pielii. Cercetatorii Eucerin au descoperit ca Gluco-Glicerol-ul ajuta la crearea de noi aquaporine si, astfel, Eucerin a introdus gama AQUAporin ACTIVE, avand la baza acest ingredient natural care asigura un nivel optim de hidratare.

Toate produsele din gama Eucerin AQUAporin ACTIVE ofera pielii si tenului tau hidratarea intensa de care au nevoie, adaptata la tipul tau de piele. Gama include crema de zi AQUAporin ACTIVE Light, pentru tenul normal si mixt, AQUAporin ACTIVE Rich, pentru piele uscata si sensibila, AQUAporin ACTIVE SPF 15 + UVA, pentru piele normala, AQUAporin ACTIVE crema hidratanta pentru ochi si noua lotiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich.

Noul produs, lotiunea de corp AQUAporin ACTIVE Rich (400 ml) are la baza ingredientul natural Gluco-Glicerol care ii ofera pielii tale hidratarea de care are nevoie in fiecare zi, actionand rapid si in profunzime fara sa iti incarce pielea. Astfel, pielea ta este revitalizata, fina si catifelata, ramanand hidratata pentru o lunga perioada de timp.

Lotiunea de corp
este recomandata persoanelor cu piele normala si/sau cu tendinta de uscare, evitand imbatranirea prematura a pielii cauzata de lipsa de hidratare. Cu noua lotiune de corp AQUAporin ACTIVE Rich pielea ta radiaza si este mereu sanatoasa, oferindu-ti o senzatie de prospetime!
Produsul este disponibil exclusiv in farmacii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.