Setari Cookie-uri

Hidratare de lunga durata si rasfat pentru pielea ta

Hidratarea este esentiala, iar Eucerin, cu o experienta de peste 100 de ani de cercetare medicala, intelege nevoile pielii tale, atat pe cele ale tenului, cat si pe cele ale corpului.

Pret: 58 lei

AQUAporin ACTIVE Light (40 ml) este o crema de zi pentru tenul normal si mixt care se absoarbe rapid si iti ofera o senzatie placuta de prospetime, fiind pe baza de emulsie de ulei in apa.
Pret recomandat: 60 RON

Crema de fata AQUAporin ACTIVE Rich (40 ml) este recomandata persoanelor cu ten uscat si sensibil, oferindu-i tenului tau hidratarea de care are nevoie zilnic.
Pret recomandat: 60 RON

Crema hidratanta AQUAPorin ACTIVE SPF 15 + UVA (40 ml) pentru tenul deshidratat sau normal iti ofera in plus si protectie UVA/UVB si are un factor de protectie SPF 15.
Pret recomandat: 64 RON

Indiferent de varsta, pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si are nevoie de ingrijirea noastra zilnica. AQUAporin ACTIVE Crema hidratanta pentru ochi (15 ml) este special creata pentru pielea din jurul ochilor si se absoarbe rapid, oferindu-i tenului hidratarea necesara. Recomandat purtatorilor de lentile de contact.
Pret recomandat: 60 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.