Partneriat PepsiCo si Ferran Adria, 'Cel mai Mare Bucatar al Lumii'

Compania PepsiCo, una dintre cele mai mari companii de food & beverage din lume, anunta un parteneriat inedit cu Ferran Adria, considerat "Cel mai Mare Bucatar al Lumii".

Comunicat de presa

Compania PepsiCo, una dintre cele mai mari companii de food & beverage din lume, anunta un parteneriat inedit cu Ferran Adria, considerat "Cel mai Mare Bucatar al Lumii". La baza colaborarii sta dorinta de a crea inovatii culinare si de a invata mai multe despre tendintele culinare.

Ferran Adria
, proprietarul faimosului restaurant El Bulli din Spania, numit cel mai bun restaurant din lume de 5 ori, de Restaurant Magazine, va sprijini compania PepsiCo in dezvoltarea unor noi metode si concepte creative de redefinire a produselor alimentare. Acest parteneriat este rezultatul unei relatii de succes, care dateaza din 2005, cand expertiza bucatarului Adria a influentat crearea brandului de supe reci de legume Alvalle al PepsiCo din Spania si, printre altele, uleiul 100% de masline Lay’s Artesanas.

Ferran Adria va impartasi principii, metode, proceduri si tehnici creative din domeniul sau, pentru a ajuta PepsiCo in conceperea unor noi varietati de snack-uri, de optiuni de mic-dejun si alternative de semipreparate. Marele bucatar va contribui la inspiratia echipei de dezvoltare a produselor PepsiCo cu mostre, informatii despre trenduri si perceptii culinare din intreaga lume.

Unul dintre aspectele acestui parteneriat va fi explorarea artelor culinare cu scopul de a sprijini compania PepsiCo sa isi mareasca portofoliul de produse mai sanatoase. Aceasta va include dezvoltarea ingredientelor care imbogatesc gustul si a tehnicilor naturale de conservare, pentru a reduce utilizarea de grasimi si ulei in produsele actuale, facandu-le astfel mai sanatoase.

Indra Nooyi, Presedinte si CEO PepsiCo, a explicat ca “PepsiCo are o reputatie solida in ceea ce priveste inovarea in alimentatie, iar acest parteneriat cu probabil cel mai bun bucatar din lume, ne va permite sa venim cu noi idei si concepte creative. De asemenea, vom impartasi propriile idei si principii creative dezvoltate de-a lungul istoriei noastre de 46 de ani, pentru a-l sprijini pe Ferran Adria in misiunea sa de a crea o unitate de cercetare si un think tank gastronomic de talie mondiala”.

“Este o onoare pentru noi toti, dar si o provocare, sa colaboram cu o companie de produse alimentare atat de importanta precum PepsiCo si, mai ales, cu echipele sale de Cercetare si Dezvoltare din intreaga lume. Este cu siguranta o experienta din care avem de invatat cu totii si de la care ne asteptam sa obtinem rezultate interesante, in care El Bulli va pune la dispozitie cunostintele sale traditionale despre gastronomia la cel mai inalt nivel, dar si despre alte zone ale business-ului cu produse alimentare”, a spus Ferran Adria.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri