Setari Cookie-uri

Whirlpool aduce in Romania Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control

Prospetime optima in frigider cu mai putine alimente irosite si un consum de energie cu 25% mai mic decat cel al aparatelor din clasa A

Comunicat de presa

Prospetime optima in frigider cu mai putine alimente irosite si un consum de energie cu 25% mai mic decat cel al aparatelor din clasa A

Whirlpool, lider mondial in domeniul electrocasnicelor, lanseaza Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control, o solutie unica in Romania, care adapteaza si controleaza temperatura si nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific in functie de conditiile externe, de gradul de umplere cu alimente cat si de modul de utilizare al acestuia. Astfel, aparatele frigorifice dotate cu acest sistem mentin alimentele proaspete pana la de 4 ori mai mult in comparatie cu aparatele obisnuite.

De cele mai multe ori alimentele proaspete cumparate nu sunt consumate in aceeasi zi. Iar prospetimea reprezinta principalul factor care influenteaza valoarea nutritionala a alimentelor. Pentru o prospetime de lunga durata a alimentelor si implicit o alimentatie sanatoasa Whirlpool a creat „ Al 6-lea Simt Fresh Control”, o tehnologie ce mentine umiditatea la un nivel de 70-85% in intreaga cavitate a frigiderului si reface temperatura de 5 ori mai repede dupa orice variatie, comparativ cu produsele obisnuite.

Whirlpool aduce anual pe piata din Romania cele mai noi tehnologii dezvoltate la nivel international, oferindu-le consumatorilor romani acces rapid la cele mai avansate solutii din domeniu”, a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania. „Este cazul si sistemului Al 6-lea Simt Fresh Control, cea mai recenta inovatie in tehnologia refrigerarii, un sistem inteligent de conservare naturala a alimentelor, fara a afecta gustul, vitaminele sau prospetimea lor”, a mai adaugat ea.

Acest echipament ofera si avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea ghetii in cavitatea frigiderului, astfel incat sa nu necesite dezghetarea lui. Practic, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control actioneaza ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece in intreaga cavitate a frigiderului. Astfel se ajunge la nivelul optim de umiditate, de 75%-85% , potrivit recomandarilor AITA, Asociatia Italiana a Tehnologiei Alimentare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.