Setari Cookie-uri

Whirlpool aduce in Romania Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control

Prospetime optima in frigider cu mai putine alimente irosite si un consum de energie cu 25% mai mic decat cel al aparatelor din clasa A

„Putini stiu ca un nivel de umiditate scazut produce pierderea in greutate a alimentelor din diferite categorii, cauzata de uscarea partiala, in timp ce un nivel de umiditate prea mare poate favoriza formarea de mucegai si bacterii, cat si compromiterea texturii si aspectului alimentelor, un nivel de 70-85% fiind ideal pentru alimente”, a mai spus Mioara Bolozan. „Suntem in plin sezon de vara, iar legumele si fructele parca sunt mai diversificate ca niciodata. Dar pentru o dieta sanatoasa trebuie sa ne asiguram ca acestea se mentin proaspete pana in momentul in care le consumam”, a adaugat aceasta.

Echipamentele frigorifice
cu Al 6-lea Simt Fresh Control fac parte din gama Green Generation, garantand conservarea alimentelor cu economie de energie de 25% fata de aparatele electrocasnice din clasa A, toate produsele facand parte din clasa energetica A+. In plus, electrocasnicele cu aceasta tehnologie pot fi setate pe modul de functionare „vacanta”, care mentine in interiorul frigiderului o temperatura de aproximativ 12˚C, reducand consumul de energie la minim si prevenind formarea de bacterii.

De asemenea, optiunea „ incarcare pana la jumatate” pentru congelator dezactiveaza doua din cele trei sertare ale congelatorului, economisind energie cand nu exista nevoia umplerii congelatorului cu alimente.

Frigiderele cu Al 6-lea Simt Fresh Control dispun de o capacitate foarte mare si o organizare inteligenta a spatiului, ceea ce permite depozitarea alimentelor intr-o cantitate foarte mare. Mai mult, aceste electrocasnice sunt dotate cu un balcon Max Space, ce asigura spatiu pentru doua randuri de sticle sau cutii si o cutie de depozitare foarte mare pentru fructe si legume, cu un divizor glisant pentru flexibilitate suplimentara.

Noul sistem de iluminat cu led-uri
, de doua ori mai puternic decat al unui frigider normal si cu un consum de 4 ori mai mic, alaturi de sistemul de filtrare antibacteriana, prin care se asigura protectie impotriva mirosurilor neplacute si bacteriilor, completeaza seria de caracteristici noi ale frigiderelor inteligente cu Al 6-lea Simt Fresh Control.

Cu o traditie indelungata in domeniul inovatiei, Whirlpool investeste anual in cercetarea si dezvoltarea de noi tehnologii pentru a lansa pe piata cele mai eficiente aparate, in ceea ce priveste consumul de energie si tehnologie superioara. Whirlpool este una dintre puținele companii care iși eticheteaza corect produsele electrocasnice, prezentand datele corespunzatoare atat in ceea ce privește eficiența energetica a produselor, cat și capacitatea acestora.

Preturile pentru frigiderele cu Al 6-lea Simt Fresh Control pornesc de la 2900 RON. Pentru combinele frigorifice cu Al 6-lea Simt Fresh Control achizitionate pana la 31 iulie 2011, Whirlpool ofera o perioada de extragarantie de 2 ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.