Setari Cookie-uri

De pe camp, direct in cutie - cosmetice cu adevarat naturale

Ingredientele naturale sunt un adevarat deliciu, atat in bucatarie, cat si in cosmetica.

Uleiul de masline

El contine vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturati 85%, acizi grasi saturati 15%, trigliceride, clorofila etc. Fiind considerat ca un ulei al frumusetii, el face pielea mai stralucitoare, o inmoaie, o hidrateaza si o regenereaza.

Luand in considerare beneficiile acestor ultime trei ingrediente delicioase, Weleda a creat pentru femeile insarcinate un ulei de corp. Cu esențe naturale de migdale, grau, maslin, Uleiul de corp pentru gravide mareste elasticitatea si fermitatea pielii din zonele predispuse cel mai mult modificarilor in aceasta perioada.

Dar daca iti plac caisele, pielea ta va adora cu siguranta uleiul anticelulita de la Weleda, deoarece acesta contine, pe langa extracte de frunze de mesteacan, rozmarin și ruscus, si uleiuri vegetale prețioase de caise, extract de germeni de grau si extract de semințe de jojoba.

Uleiul de sambure de caisa
este bogat in vitaminele С, В1, В2, В6, В17, si E, regenereaza si revitalizeaza pielea si este recomandat pentru pielea sensibila, uscata sau prematur imbatranita, dar si pentru restabilirea elasticitatii pielii in celulita.

Antioxidant natural, lupta cu radicalii liberi datorita substantelor biologic active - bioflavenoide din componenta sa. De asemenea, gratie continutului sau ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa din epiderma, restabileste elasticitatea pielii, penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa.

Ingredientul pricipal al Uleiului anticelulita de la Weleda este insa extractul de mesteacan, obtinut din frunzele tinere ale acestui arbore.

De ce? Pentru ca intre lunile mai si iunie frunzele de mesteacan contin substante deosebit de valoroase. Un exemplu sunt flavonidele, care ajuta organismul la protectia celulara si la slabit. Continutul ridicat de vitamina C stimuleaza arderile de grasimi din organism.
In plus, preparatele din frunzele de mesteacan au un efect purificator, stimuland activitatile metabolice ale organismului.

In ciuda cantitatii mari de frunze necesare pentru fabricarea uleiului anti-celulita, Weleda garanteaza prin culesul bio certificat si comportamentul protector si ecologic fata de natura. Mai mult de 400 de culegatori cehi din Boemia de sud aduna pentru Weleda frunzele tinere de mesteacan de calitate bio.

La Weleda ingredientele naturale ajung, aproape direct de pe camp, in cutie. Aceasta metoda este un standard foarte important pentru noi, pentru ca intelegem foarte bine importanta ingredientelor naturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.