Setari Cookie-uri

Elysee: Robert Piguet

Elysee Concept anunta ca incepand de la 1 Iulie 2011 este noul distribuitor pentru Romania si Bulgaria a renumitei case de parfumerie Robert Piguet.

Comunicat de presa

Elysee Concept
anunta ca incepand de la 1 Iulie 2011 este noul distribuitor pentru Romania si Bulgaria a renumitei case de parfumerie Robert Piguet. Suntem onorati de acesta noua colaborare, ce vine ca o recunoastere si incununare a eforturilor noastre de a oferi produse si servicii de exceptie tuturor iubitorilor de parfumuri si cosmetice exclusiviste. Pentru a celebra acest moment, vom prezenta in premiera ultima creatiei a casei Piguet, parfumul Douglas Hannant.

Robert Piguet, o figura legendara in lumea Haute Couture, a fost cel mai parizian dintre toti parizienii, fiind supranumit “Printul Haute Couture”. Precum spunea Christian Dior: “Robert Piguet m-a invatat virtutile simplitatii prin care se remarca adevarata eleganta”.

Contributia sa unica in fashion a constat in delicatetea rochiilor de zi, jocul de culori vii pentru rochiile de seara si taietura perfecta a costumului de flanel gri, atat de feminin si sofisticat in simplitatea sa.

Piguet a ramas original si unic in toate creatiile sale a caror valoare s-a confirmat cu trecerea timpului. Printre cei care au trecut prin scoala maestrului Piguet s-au numarat Pierre Balmain, Hubert de Givenchy si Christian Dior.

Incununarea stilului lui Robert Piguet a venit cu colectia de parfumuri purtand semnatura marelui maestru. Parfumurile lui Piguet, o contributie inegalabila in lumea olfactiva, au un stil special, unic, o amprenta caracteristica: afinitatea cu bunul gust desavarsit, cu adevarata stare de lux, detesta banalul, emana rafinament si seductie. Adevarate opere clasice, atemporale, ce rezista indiferent de sezon sau tendinte.

Douglas Hannant – noul idol al “Haute Couture” de peste ocean, lanseaza parfumul ce-i poarta numele in colaborare cu casa de parfumuri Robert Piguet. Acest parfum, primul asociat cu un designer al casei Piguet, intruchipeaza mostenirea lasata de inegalabilul sau creator si anume: bunul gust desavarsit, eleganta si spiritul seductiei, toate caracteristice frumusetii nepieritoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.