Setari Cookie-uri

Elysee: Robert Piguet

Elysee Concept anunta ca incepand de la 1 Iulie 2011 este noul distribuitor pentru Romania si Bulgaria a renumitei case de parfumerie Robert Piguet.

Parfum floral, modern, inspirat de stilul sofisticat Haute Couture, se deschide cu note de para, gardenie si floare de portocal, evolueaza senzual catre o inima narcotica de tuberoza si se aseaza misterios intr-o baza seducatoare de iasomie, santal si mosc alb.

Note: floare de portocal, para, gardenie, tuberoza, santal, iasomie, mosc.

Bandit
Provocator si usor androgin, indragit de femeile autoritare si indraznete, este parfumul perfect pentru a crea o aura de “rebel”. Primul Chypre pentru doamne cu note exotice de fum, piele, condimente si flori albe a fost creat de Germaine Cellier si lansat in 1944 cu modele purtand masti de bandit, revolvere si cutite. Un parfum indraznet, seducator pe un domn si misterios pe o doamna.

Note: galbanum, ylang ylang, tuberoza, neroli, portocala, piele, iasomie, patciuli, muschi de stejar, vetiver, mosc.

Visa
Seducator si dramatic, Visa este o combinatie fermecatoare de piersica alba, para, bergamota,
patciuli si vanilie.
Acest parfum misterios gurmand - oriental, creat initial de Germaine Cellier si Jean Charles in 1945, a fost reorchestrat intr-o formula care imbina stralucirea moderna cu aerul glamour retro.
Amestec de mirodenii, flori si fructe culese din cele mai diverse zone ale lumii, Visa este pasaportul pentru o intalnire exotica, pentru cei in cautarea exceptionalului.

Note: bergamota, para, ylang ylang, trandafir, piersica alba, vanilie, santal, patciuli, acord gurmand de piele.

Fracas
Feminitatea clasica si sensibilitatea moderna se intalnesc in acest parfum ametitor de flori albe,
o adevarata legenda in lumea parfumeriei. Fracas este parfumul celor care doresc sa lase o impresie de neuitat si este recunoscut pentru simplitatea sa rafinata evocand eleganta stilului parizian.
Astazi, Fracas este unul din cele mai ravnite parfumuri, provocator insa pur, modern insa amintind de farmecul Parisului de altadata.

Note: bergamota, iasomie, mandarina, tuberoza, gardenie, mosc, santal.

Baghari
Ultima creatie a lui Robert Piguet, in 1950, Baghari este un parfum floral, clasic si modern in acelasi timp, un echilibru perfect intre inocenta si voluptate, stralucire si caldura, indragit de femeile romantice, care se simt mereu tinere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.