Setari Cookie-uri

Elysee: Robert Piguet

Elysee Concept anunta ca incepand de la 1 Iulie 2011 este noul distribuitor pentru Romania si Bulgaria a renumitei case de parfumerie Robert Piguet.

Un buchet elegant si ametitor de trandafir, iasomie, iris si citrice proaspete, indulcit de vanilie si pudrat cu ambra.

Note: note aldehidice, iris, trandafir, iasomie, ambra, vanilie, mosc.

Cravache
Inspirat de o plimbare ecvestra pe taramurile frumoasei Italii, ametit de mirosul de citrice proaspete amestecat cu note de piele si condimente, acest parfum confera purtatorului o aura plina de virilitate si mister.
Cravache a fost initial creat in in 1963 si reformulat pentru a imbina traditionalul cu modernitatea prin notele sale contrastante. Acest elixir revigorant de mandarina, lamaie, salvie, lavanda si nucsoara stimuleaza simturile si amplifica emotiile

Note: lamaie, lavanda, mandarina, salvie, petitgrain, nucsoara, patciuli, vetiver.

Futur
O urmaresti cu privirea. Este senzuala, sigura pe sine, de o eleganta desavarsita…o adulmeci, miroase atat de feminin. Iti taie rasuflarea… parfumul ei este Futur.
Futur, un parfum verde, romantic, un mariaj imbatator de bergamota, trandafir, petale de violeta si flori albe, asezate atat incitant pe un pat de vetiver, cedru si patciuli.

Note: bergamota, neroli, petale de trandafir, frunze de violeta, iasomie, ylang ylang, vetiver, cedru, patciuli.

Calypso
Mitul captivant al nimfei Calypso ce emana romantism, seductie si putere este transpus cu maiestrie in acest parfum fascinant, ce reuneste notele florale de iris, muscata si trandafir cu cele calde de ambra, patciuli si piele.

Note: geranium, mandarina, trandafir bulgaresc, unt de iris, trandafir Centifolia, patciuli, piele de caprior.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.